Şimdi Ara

Fotoraf makinesi alacağım..Ama ne:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar yaklaşık 1 milyar bütcem var ve makine almayı düşünüyorum ilk başta
    fuji s2500hd ile başladım pardon s1800 ile:D sonra 2500 e tırmandım şimdi de şu makineye bakıyorum:D

Fujifilm Finepix HS10

aslında dslr makine hiç kulanmadım desem yalan olur babamın eski minoltası vardı onla baya uğraşıp bi kaç kerede derecelere girmiştim.
    neyse şimdi bu makineleri kulanan varsa bana yardımcı olabilirmi fiyatları 2500 hd 400 tl
    buda Fujifilm Finepix HS10 830tl ye geliyor siz olsanız ne yaprdınız?

• Fujiden devam ediyorsak

HS10 için yapılan yorumlar hiç iç açıcı değil

o rakamlara çıkabiliyorsan Fujifilm FinePix S200EXR 'i de düşün bence

+her iki makine için de forumda ayrı başlıklar var incele istersen
  • Bu modellerde olabilr

Canon EOS 500D
    Canon EOS 550D
    Nikon D80
    Olympus E-30
    Nikon D90
    Sony Alpha 380
    Sony Alpha 450
    Pentax'la canım Pentax'la
  • Canon EOS 550D fiyatı abi 1500 üseri
    o rakamlara çıkabiliyorsan Fujifilm FinePix S200EXR 'i de düşün bence
    dostum bunda hd kayıt yok diğerlerinde hd kayıt aslında beni bilas tatmin etti dediğin gibi hs10 a hiç iyi bir yorum görmedim:D
  • aslında alabileceğim makineleri yazayım size siz bana yardım edin:)
    OLYMPUS SP590 SP 590 UZ 595tl
    Fujifilm Finepix HS10 HS 10 835tl
    Sony Cybershot DSC HX5V HX 5V 710 tl (fakat istedim gibi bi görüntüsü yok bilas pro olsun)
    Olympus E-450 E 450 14-42 kit 885 TL
    Sony Alpha A330 A 330 18-55 kit 950 TL
    Sony Alpha A230 A 230 18-55 kit 960tl
    D3000 D 3000 18-55 kit 949 TL
    Sony Cybershot DSC HX1 H X1 800tl
    Nikon Coolpix P100 P 100 745tl
    birde yanlş hatırlamıyorsam
    nikol l110 ve l100 var
  • Kimse birşey demiyormmu arkdaşlar bugun almam lazım da
  • onlarin arasindan sony s330
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

onlarin arasindan sony s330

peki dostum neden sony?
  • A 330 18-55 kit bu ne oluyor kaç x zoom:S
  • verdiklerin arasinda en uygun olani o. DSLR ve govdede titresim onlemesi de var.
    18-55 lens 55/18 = 3x oluyor ama DSLRlarda oyle bakmamak gerek. sen X'e takilma, cok zoom her zaman iyi degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturert -- 2 Haziran 2010; 11:00:46 >
  • Pentax k-x 18-55mm kitiyle düşünebilirsiniz fakat şu anda türkiyedeki spot fiyatları abartı durumda, yurt dışından bir yakınınız aracılığıyla temin edebilirseniz sizi oldukça fazla memnun edecek bir makina olduğunu düşünüyorum.
  • pentax k-x konusunu ıncelemenı tavsıye ederım...
  • Pentax k-x , adreste aşağıda;

http://www.bizamerikadayiz.com/

fayıtınada bakıverdim 1095 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 2 Haziran 2010; 15:00:34 >
  • ben de senin gibi araştırdım hem bütçeme uygun hem de iyi bir makina istiyordum. DSLR dan korktum açıkçası, çünkü alınca hem çok uğraşacaktım ki daha önce hiç SLR kullanmasım hemde DSLR ların masrafı almakla bitmiyor sonra yeni ve pahalı lens masraflarına gebe ben de kompakt ama SLR ye yakın makinaları araştırdım ve sonunda Nikon P100 de karar kıldım ve dün akşam aldım bitane. emsalleri arasında yaptığım araştırmaya göre en iyisi.
  • Bu işten biraz anlıyorum ve HS10 aldım benim gibi olan herkesede tavsiye ederim. İleride iyi bir DSLR alacağım ama HS10 u satmayı düşünmüyorum. Çünkü bu makinede olan DSLR de yok DSLR de olan bunda yok. Sabit lensle oldukça iyi işler çıkarabileceğiniz bir SLR like bu makine. Ayrıca DSLR lerin shutter ömrü ve yüksek değişken fiyatlarını düşünecek olursak bu makine kendini bedavaya getirir. Alın ve işi öğrenene kadar kullanın sonrasında ise kesinlikle satmayın derim. :)) Ara sıra tekrar lazım olabilir (DSLR ye kıyamadığınız yerlerde- Uzak çekimlerde Video çekiminde ve Süper makro çekimlerinde). :))) (((FUJİFİLM FİNEPİX HS10 benim vazgeçilmezim.)))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.