Şimdi Ara

FOTOZEYNEP'İ NASIL BİLİRSİNİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • K100D SUPER BAKIYODUM.. ZEYNEP'TE 880 YTL, BASKA Bİ YERDE DE 1050 YTL... GÜVENİLİR MİDİR ?ALIŞVERİŞ YAPAN VAR MI ?

• Forumda alan arkadaşlar var, güvenilirdir.
  • Alışveriş yapmadım; fakat forumda okuduğum yorumlarda güvenilir olduğu söyleniyor.
  • Kamera ekipmanlarımın çoğunu kapıda ödeme seçeneğini kullanarak Fotozeynep'den aldım ve hizmetlerinden gayet memnun kaldım.
  • Güvenilirdir ben a570 is i ordan aldım havale ile hiç bir sorun yaşamadım.Zaten istediğiniz zaman online veya telefonla müsteri hizmetlerini arayabiliyorsunuz
  • alış veriş yapdım 1 günde elime ulaşmısdı sorun olmadı .
    güvenilir..

ödemeyi kapıda peşin yapmışdım . şimdi deyişidimi bilmiyorum .
  • eskişehirde emniyetin karşında dükkanı olan yıllardır satış yapan bir mağzadır. sıra dışı modelleri de getirir, netten satış da yapar.

mediamarkt'ın fiyat indirimlerine uyamayıp bazen fiyatları yukarıda kalsa da müşteriye ilgisi gerek telefondan gerek yüzyüze iyidir.
  • Yaklaşık 1 ay önce Pentax K200D ve Lowepro Aw 100 sırt çantası aldım,World Karta 5 taksit seçeneğiyle.22 saat sonra makine ve çanta evimdeydi.Defalarca da telefon görüşmesi yaptım.İnanılmaz ilgili,dürüst ve kibar insanlar.Tavsiye ederim.
  • Pentax K100D Ankara Electroworld'de Nakit 749YTL.
    Ama sadece teşhir ürünü kalmış.
  • canon A570 almıştım 23 saatte teslim ettiler gayet iyi sorunsuz alışveriş..
  • Eskişehir'de Emniyet müdürlügünün karşısında yıllardır hizmet veren bir dükkan. Ekipmanımın çogunu oradan aldım kendim gittim görerek inceleyerek.. Çalışanları bilgili. Müşteriyle iyi ilgileniyorlar. Aynı zamanda internet alışverişindede.

Tavsiye ederim.. Bugune kadar hakların pek bi şikayet görmedim.
  • fotozeynepten online olarak 2 makine aldım.bir sorun yaşamadım.
  • nerde bu foto zeynep...
  • quote:

Orjinalden alıntı: stres

World Karta 5 taksit seçeneğiyle.22 saat sonra makine ve çanta evimdeydi.Defalarca da telefon görüşmesi yaptım.İnanılmaz ilgili,dürüst ve kibar insanlar.Tavsiye ederim.

aynı şeyleri eksiksiz şekilde söyleyebilirim
    makinayı aldıktan sonra da geniş diyafram, geniş a.ıdaki köşe kararmaları için telefon açtım; bana herşeyi teknik şekilde açıkladılar ve istersem makinayı geri yollayabileceğimi ve parasını geri alabileceğimi söylediler
    kesinlikle öneririm
    hiçbir negatifini görmedim...

@poseidon
    eskişehirde
  • arkadaşlar ddemek bu kadar güvenilir bir mağaza faiyatlarda uygun düşünicem saloun
  • Ben de yazın bi makina almıştım,kesinlikle güvenilir.
  • Bende makinemi fotozeynepten almıştım. Çok iyi hizmet veren, güvenilir bir firma
  • Herhangi bir alisverisim olmadi, lakin ismini nerede gorsem yaninda hep iyi ve pozitif seyler yaziliydi
  • Hepsiburada mağazasından pil satın aldım, tarihi geçeli 12 yıl olmuş, Jan 2012.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.