Bildirim
fox tv deki eski yerli filmlerdeki görüntü kalitesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hayret Fox Tv Bez Bebekten başka şeylerde gösteriyormuş -
Benimde dikkatimi çekmişti. Sanırım fox tv nin satın aldığı filmler dijital ortamda restarasyondan geçmiş...
Yabancı bir belgeselde izlemiştim. Bu restarasyon işlemini... -
quote:
Orjinalden alıntı: IlDestilI
Hayret Fox Tv Bez Bebekten başka şeylerde gösteriyormuş
mükemmeldi kardeş valla -
Fox tv,yi yakın bir zamanda Amerikalıların aldıgnı unutmayalım GAVUR yapıyor valla -
quote:
Orjinalden alıntı: Cannibal Corpse
Fox tv,yi yakın bir zamanda Amerikalıların aldıgnı unutmayalım GAVUR yapıyor valla
Fox tv'yi amerikalılar almadı,TGRT'yi fox tv aldı . -
Tamam ben ne dedim!!!!! Fatih Aksoy, canlı yayında yaptığı açıklamada Şöyle konuŞtu:
"Amerikalılar, TGRT'yi aldı, sonra ismi serbest bıraktı. Şimdi FOX TV olarak yayındalar... Şimdi, sormak lazım, TGRT'nin neyini aldılar anlamıŞ değilim. Şimdi, frekansını da bıraktılar. Peki bu kadar para ne için ödendi, onu da anlamak zor... O altyapı, 10 milyon dolara da kurulabilidi. Şimdi iyice toprağın altına indiler. AŞağıda demirden, betondan sağlam Şeyler yaypıp, binanın yapısını sağlamlaŞtırıp, binayı dikecekler... Yaptıkları bu...Ben olsam daha formatı iyi olan Şeyler yapardım... Üç ayda, bir kanalı alıp da uçuracak birileri varsa, gelip yapsın..." -
evet gerçekten çok net oluyor filmler geçen gün salako vardı görüntü resmen hd gibiydi yaw -
quote:
Orjinalden alıntı: Şekerkızhamdi
evet gerçekten çok net oluyor filmler geçen gün salako vardı görüntü resmen hd gibiydi yaw
benimde dikkatimi çok çekti gerçekten ilginç
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X