Bildirim
Fox Tv Görüntü var ses yok..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
şimdi bende baktımda iki tane audio lisanı gözüküyor biri ingilizce diğeri norveççe sanırım. norveççeye getirdiğimde bende de ses gitti heralde seninde sorunun audio lisanından kaynaklanıyor kontrol etmeni tavsiye ederim -
farklı audio codec denedim yine olmadı -
Sorun devam etmekte -
Bahsettiğiniz fox Türksattaki fox Türk mü yoksa hotbirdte biss key ile izlenebilen Fox Serbia mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: bodrumlu2
Bahsettiğiniz fox Türksattaki fox Türk mü yoksa hotbirdte biss key ile izlenebilen Fox Serbia mı?
türksattaki fox hocam turkish fox yani -
TP değeri olarak FR:11781 Pol:vertical SR:02815 Fec:5/6 Video Pıd:768 Audio Pıd:769 girili mi? -
bende de benzer sorun show tvde var vestel uydu alıcısında
-
pcdeyse sorun codecleri kontrol et diyeceğim ama uydu alıcısındada varsa sorun foxtandır. -
İlginç -
Ben de kontrol ettim .Xswordfishx in yazdığı gibi audio lisanı norveççeye gelince ses gidiyor.Muhtemelen ondandır..
-
Farklı codecler denedim yine olmadı
quote:
Orjinalden alıntı: bodrumlu2
TP değeri olarak FR:11781 Pol:vertical SR:02815 Fec:5/6 Video Pıd:768 Audio Pıd:769 girili mi?
Bu FoxTürk hocam sorun FoxTv de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Ottoman -- 15 Temmuz 2008; 16:08:07 > -
KANALIN SESİNİ DE KISSANIZ İSTANBULU KAYBEDECEKSİNİZ VE BU SİZİN SONUNUZUN BAŞLANGICI OLACAK İNŞALLAH
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X