Şimdi Ara

foxconn a7da-s 3.0 almalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
4.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar öncelikler herkeze merhabalar.

başlıktada görüldüğü gibi soru belli.

( AMD Athlon II X2 265 3.30 ghz 2mb işlemci)

(vtx 3d hd 5670 1 gb 128 bit dx 11 ekran kartı )

( samsung spinpoint f3 500 gb 16 mb 7200 rpm hdd )

( kingston hyperx 2gb ddr3 133 mhz ram )

bunlar elimde mevcut. öncelikle ben çekirdek açma gibi şeylerden anlamam. overclock deseniz hiç bilmem normal parçalarımı takıp kullanan birisiyim.
    yani orjinal halleriyle oyun deseniz pek ağır oyunlar oynamam. pes 2011- call of duty eski versiyonları - vede underground serileri felan. zaten sistemim yeterli bunlara.

foxconn a7da-s 3.0 versiyonunun bios sorunuymuş. windows 7 ultimate 64 bit desteği yokmuş bunlar kafamı kurcaladı çünkü ben biosla uğraşmıyorum.ilk baştada dediğm gibi o.c çekirdek açma gibi şeylerle uğraşmıyorum. ama windows 7 ultimate 64 bit bu işetim sistemini kullanıyorum.

eğer win 7 ultimate64 bit vede bios sorunu olazsa almayı düşünüyorum. WİNDOWS 7 DESTEĞİ VARMII ? tek 64 bit win 7 değil bütün win 7 versiyonlarını desteklermi.

AÇIKÇASI BANA FOXCONN A7DA-S 3.0 ANAKARTI BİRAZ ANLATIRSANIZ BENİ RAHATLATIRSANIZ SEVİNİRİM.

SİZCE ALMALIMIYIM ? BU KARARI SİZ BİLİRKİŞİLERE BIRAKIYORUM. ŞİMDİDEN DEĞERLİ YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi big G -- 16 Mart 2011; 2:09:10 >

• bende takipdeyim bende alacam yakında
  • evet arkadaşlar yokmu sorularıma cevap. acil anakart almam lazım eski pc ile olmuyo
  • O sorunu ilk defa duydum çok tuhaf öyle birşeyin olması. Fiyatına göre iyi görünen ve öneriğim bir anakart. MSI 870A al alabilirsen.
  • Bu anakarttan bende son zamanlarda çok önerdim ama alan bazı arkadaşlar sorunlar yaşadı. En son 2 tanesinin hemen değiştirildiğini hatta birinin hala sorunlarla uğraştığını biliyorum.

Bu nedenle bundan sonra bu anakartı önermeyeceğim. Eğer bütçeyi artırabilirseniz ASUS un 890GX çipsetli modellerine bakın, bios güncellemsiyle BULLDOZER işlemcileride destekleyeceği söyleniyor.
  • foxconn a7da-s 3.0 özellik olarak iyi ama foxcon firmasının yazılım tarafı berbat. düzgün bir bios çıkaramıyorlar. a.c.c destekli bios sorunlu, a.c.csiz de sb750nin bir anlamı kalmıyor. ben olsam başka bir şey alırım. şuan yazdığım pcde de aynı kart var

o.c yapayım dersin NB çarpanı yok anakartta. FSByi artırınca HTyi kontrol edebiliyorsun ama NB başını alıp gidiyor.

iyi bir kart değil sonra pişman olursun.
  • MSI 760gma TAVSIYE EDERIM.
    HEM TEKNOLOJI OLARAK COK DAHA IYI HEMNDE MSI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • video incelemeside var aynı fiyatlarda daha iyisini bulman mümkün değil..

Cf oc vs amacın yoksa 2.el 770ta ud3 bakabilirsin 100lira civarında satıyorlar benim anakartı :)
  • başka tavsiyesi lan varmı?
  • arkadaşlar şimdi foxconn a7da-s 3.0 anakartın win 7 desteği varmı. birde ben biosla felan uğraşmam . parçalarımı takıp kullanıcam. bu cevapları bekliyorumm

saygılarr bütçede 130 daha fazla veremem
  • arkadaşlar elime şu parçalar geçtii

c 2 quad q9400 2.66 ghz 6mb

4 gb ddr 2 800 mhz ram

harddisk ve ekran kartı varr yokarda blirtmiş olduğum. sizce bu sistememi anakart alayım yoksa yukarda belitmiş olduğum amd sistememi

bu parçalar beleş geldi c2 quad q9400 athlon ıı x2 ye göre daha performanslı geldi bana sizce hangisii ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi big G -- 20 Mart 2011; 18:46:49 >
  • c2q her şekilde amd x2'den çok çok iyidir tartışmasız. eğer o parçalar beleş geldi ise bence intel sistem kur derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: big G

arkadaşlar elime şu parçalar geçtii

c 2 quad q9400 2.66 ghz 6mb

4 gb ddr 2 800 mhz ram

harddisk ve ekran kartı varr yokarda blirtmiş olduğum. sizce bu sistememi anakart alayım yoksa yukarda belitmiş olduğum amd sistememi

bu parçalar beleş geldi c2 quad q9400 athlon ıı x2 ye göre daha performanslı geldi bana sizce hangisii ?

Q9400, x2 265'e göre daha iyidir tabiki fakat lga775 soket yapısında olması ileride yapılacak güncellemede sorun olabilir.
  • Bende de sorun var bu anakarttan aldım bi akrabama. Dual channel hi-level 2x2 ddr3 1333 mhz ramlerin 2sini de takınca kafayı yiyor pc. ne yapacağımı şaşırdım :S tekini takıncada sorunlu :S nolacak hiç bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronon Dex -- 21 Mart 2011; 12:53:49 >
  • Anakartla rami gönderiyorum değiştirsinler arkadaş onunla mı uğraşacağım.
  • Sözü edilen kartı 18 Mart tarihinde aldım.
    Burada yazılanlar doğruysa çok büyük hata ettim.
    Ancak,sistem tavsiyesinde bulunan arkadaşlar yoğun bir şekilde bu kartı öneriyorlar.
    Konuyla ilgili en doğru bilgileri nereden ve nasıl alırız?
    İlgilenecek,duyarlı arkadaşlara teşekkür ederim...
  • EVET ARKADAŞLAR SİSTEM TAVSİYELERİNDE HEP BU KARTI ÖNERENLER

BİDE AÇIKLIK GETİRSE İYİCE KAFAMIZ KARIŞTI?
  • evet arkadaşlar foxconn a7da-s 3.0 marka anakarta bir açıklık getirelim
  • hi-level ram almayın. anakartın sitesindeki uyumlu ram listesine bakın ona göre raminizi alın. sonra benim gibi başınız ağrır
    eğer sorun gerçekten 64 bit işletim sistemindeyse gerçekten sıkıntı var demektir. inş. düzelir de adam akıllı bir kart verirler bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronon Dex -- 22 Mart 2011; 9:50:52 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.