Şimdi Ara

Foxconn Anakart Ses Şeması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Foxconn Anakartım üzerinde bulunan ses bağlantısı çıkmış nasıl takacağımı bilemiyorum. Bağlantılar üzerinde yazılar var ama anakartta açıklama yok.. Bağlantı şeması olan varsa yollayabilir mi? şimdiden teşekkürler

• modelini yazarsan internetten kullanıcı el kitabını bulup cevap verebiliriz. ama foxconn'un yüzlerce modeli var.
  • modeli hakkında bilgim yok malesef.. yukarıda resimde SIS 964L bilgisi var o kadar. foxconn un kendi sayfası da açılmıyor ordan da bilgi alamadım anlayacağın
  • Benim eski anakart... İkinci resimde IDE kablosunun altında kalmış takılacağı yer görünmüyor o yüzden. Üçüncü resimde gösterdiğin kırmızı pinlerle hiç ilgisi yok. Ayrıca anladığım kadarıyla o elindekiler ön panelin fişleri, arka panelden ses alabiliyor olman lazım. Ön paneli kullanmıyorsan mesele yok.
  • evet ön panel fişleri ama arka zaten bozuk önü kullanıyorum. o yüzden ön panel fişlerinin giriş şeklini arıyorum.. peki bunu kafama göre deneme yanılma yoluyla yapsam yanar mı?
  • everestin programı ile anakartın modelini buldum sanırsam resimde eklediğim gibi

Foxconn Anakart Ses Şeması

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yardımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.. Bundan sonrasını yapabilirim artık
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.