Bildirim
Foxconn Anakart Ses Şeması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
modelini yazarsan internetten kullanıcı el kitabını bulup cevap verebiliriz. ama foxconn'un yüzlerce modeli var. -
modeli hakkında bilgim yok malesef.. yukarıda resimde SIS 964L bilgisi var o kadar. foxconn un kendi sayfası da açılmıyor ordan da bilgi alamadım anlayacağın -
Benim eski anakart... İkinci resimde IDE kablosunun altında kalmış takılacağı yer görünmüyor o yüzden. Üçüncü resimde gösterdiğin kırmızı pinlerle hiç ilgisi yok. Ayrıca anladığım kadarıyla o elindekiler ön panelin fişleri, arka panelden ses alabiliyor olman lazım. Ön paneli kullanmıyorsan mesele yok. -
evet ön panel fişleri ama arka zaten bozuk önü kullanıyorum. o yüzden ön panel fişlerinin giriş şeklini arıyorum.. peki bunu kafama göre deneme yanılma yoluyla yapsam yanar mı? -
everestin programı ile anakartın modelini buldum sanırsam resimde eklediğim gibi
-
-
yardımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.. Bundan sonrasını yapabilirim artık -
teşekkürler
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ethernet girişi olmayan laptop
- epson atık mürekkep pedi resetleme key anahtarı
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- hp bilgisayar açılmıyor
- pc den gelen sinyal yok ne demek
- laptop menteşe tamiri
- bilgisayardan ses gelmiyor
- video boyutu küçültme
- 0xc00007b hatası
- gigabyte bios tuşu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X