Şimdi Ara

Foxconn Blood Rage

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bu Ürün, Bizim Topraklarımızda Ne Zaman Satışa Sunulucak Bilgisi Olan Varmı?

Foxconn Blood Rage

Foxconn Blood Rage

Foxconn Blood Rage

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eSqUaLl -- 11 Ocak 2009; 18:05:11 >

• Genel olarak X58 kartlar ile ilgili araştırma yapıyordum.En sonunda Asus Rampage II Extreme ile Bloodrage ikilisinden birisini almaya karar verdim.Foxconn Bloodrage ile ilgili bilgi almak için ülkemizdeki yetkili satıcıları tel ile aradım.Tesadüf eseri bir tanesinde Foxconn'un Türkiye yetkilisini firma ziyareti yapmışken yakaladım teknik servisteki arkadaşlarda telefona kendisini verdiler sağolsunlar.
    Uzun lafın kısası : Ocak sonu Şubat başı gibi kartın ülkemize giriş yapmasını beklediklerini söylediler.Yurt dışında dahi şu an 'az' bulunan bir kart.F/P olarak X58 ler arasında ciddi iyi bir konumu var.Kendi adıma : boardun yerleşiminide çok beğendim.Ek olarak beraberinde gelen aksesuarlar (Ses kartı,su soğutma/lnb bloğu vb) diğer rakiperlinden belirgin derecede daha vasıflı.
    O:C konusunda da ciddi iyi değerler elde edioylar bu kart ile.
    Firma yetkilisine e-mail adresimi verdim gelir gelmez mail atıcaklarını söylediler.Bende merak ile beklemedeyim.PC dergilerine test amaçlı göndermişler bir tane istersem onuda müsait bir zamanda gelip inceliyebilecğeimi belirttiler (müşteri memnuniyeti açısından da çok hoşuma gitti davranışları)

Bu kart ile ilgili çok iyi bir başlık var kartı merak edenler incelesin :http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=211634

* Supports the newest Intel® Core TM i7 and CoreTM i7 Extreme (Bloomfield) processors, Socket T (LGA1366)
    * Supports QPI 6.4GT/S
    * Triple DDR3 1800(**oc)/1600/1333x 3 DIMMs, Max. 12GB
    * 4* PCIe2.0 x16, 1* PCIe2.0 x1, 1* PCI
    * 1* ATA133, 2* 1394a, 6* SATA II, 2* eSATA 2*SAS
    * SONAR X-Fi audio card, Realtek® ALC889, 7.1 channel Audio
    * Dual Gigabit LAN support teaming function by Realtek® 8111C
    * 12 USB 2.0 ports

14 phase Hybrid PWM
    In addition to the traditional analog PWM, digital phase timing provides accurate phase interleaving standing up to the demands of enthusiasts and overclockers.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 11 Ocak 2009; 20:42:44 >

• Vipracing, Aynı Şekilde Bende 1 Hafta 10 Gündür Sürekli Araştırıyorum X58 Anakartları, Benimde Kafam Cok Karısıktı Hangi Ürünü Tercih Etsem Diye, Bunu Gördükten Ve İnceledikten Sonra Ve Yapılan Testlerdeki Başarımını Görünce, Diğer Bütün Markaları Bir An Düşünmeden Tereddütsüz Sildim Kafamdan.! Ayrıyetten Bahsettigin Gibi Kutu İçeriği Gercekten Güzel, İster PasiF, İster Fanlı, İster Su Sogutma, İster Lnb Kuzey Köprüsü Blogu Mevcut Bu Tip İşler İcin Ugrasanlar İcin Gayet İyi.. Extradan`da QF Panel ( Quantum Force Panel ) Alarakta, 5.25 Yuvasına Takarak O/C, Fan Devir Ayarı, Sıcaklık Değerlerini Vede Hata Mesajlarını Görebilme Gibi Bir Özelligi Daha Mevcut.. Fiyat Olarak Hic Bir Yerde Bir Belirti Göremedım Açıkcası.. Ama Olmasını İstedigim Fiyat 500 600 Lira Arası Beklemekten Başka Yapabilicek Birşey Yok Şuanda, Saygılar İlgine Teşekkürler.!

• Cavcav modeli kart

kartın görüntüsü mükemmel performasıda mükemmel olacağa benziyor

3 tane ram slotu var

6 tane koyanlar sanki iyi birşey yapıyormuş gibi yok 24 gb 32 gb ......anakarta bir sürü gereksiz yer

kaplıyor

Foxconn iyi iş yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 11 Ocak 2009; 23:00:12 >
  • eSqUaLl:Birilerinin daha bu kartı merak ettiğini bilmek güzel Dediğiniz gibi incelemelerde bahsedilmeyen birde Quantum Force Panel söz konusu.Benim tahminim 300 dolar civarı+kdv gibi bir fiyat ile ülkemizde satışa sunulucağı yönünde (Sırf bu yüzden bekliyorum bende yurt dışından getirtmiyorum)

yenerbalcı: Çok güzel bir konuya değinmişsiniz aynen katılıyorum yazdıklarınıza.Alırsam X58 zaten 3x2 gb ram kullanıcağım.Yok buda yetmez diyenler içinde zaten yakında tek slot 4gb (3x4gb DDR kitlerde geliyor) modüllerde çıkacak 12 gb de yetmez diyen de bu tipteki kartlar&özellikleri ile ilgilinemiyordur büyük bir ihtimal ile.Daha stabil&serin&problemsiz yer açısından uygun vb bir sürü avantaj söz konusu.

Edit: Bu kartın bir özelliği daha var : LGA 775 uygun soğutucular içinde montaj ayak delikleri mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 11 Ocak 2009; 23:45:10 >

• Kart çok güzel ama fiyatı
  • Ram slotlarının azlığı ciddi anlamda dezavantaj.Şekil açısında ise sanat eseri
  • Hiç bir şekilde dezavantaj değil aksine ciddi biçimde avantaj pek çok şey için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Hiç bir şekilde dezavantaj değil aksine ciddi biçimde avantaj pek çok şey için

Avantajları sayabilir misiniz?>Rakipleri 24 gb destek verebilirken bence ciddi bir dezavantaj
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

quote:

Avantajları sayabilir misiniz?>Rakipleri 24 gb destek verebilirken bence ciddi bir dezavantaj

biz şimdiye kadar masaüstü kullanıcılarda 4 gb ram üstünü kullanan görmedik.3 slot varki 3*2=6gb bellek takabiliyorsunuz.
    Bu anakart masaüstü için tasarlanan bir anakart.Bence 4 gb üstü de gereksiz "masaüstünde"

• Sanırım x58 kartları daha cok bekleyecegiz.. Vatanda stoklarda tüm markalardan toplam 10 model anakart gözüküyor ve yenileme gibi bir faaliyet de gözükmüyor.Sanırım kimse kriz yüzünden yatırım yapmak istemiyor
  • - Diğer slotlar için daha fazla alan/daha 'ergonomik' dizaynlara izin vermesi
    - Daha iyi OC kapasitesi (Ram konusunda bu board un rekoru var kendi sitesindede görülebilir resmidir)
    - Daha kısa hafıza izi daha iyi sinyal kalitesi
    - Daha iyi soğutma kapasitesi
    - Daha fazla stabilite

vb vb.

Yukarıda'da belirtmiş olduğum gibi 2x3gb toplam : 6 gb yok buda yetmez diyecek olanlarda yeni çıkacak 4gb tek modül DDR3 ramlar ile toplam da 12gb kapasiteye ulaşabilirler.12gb dan fazla isteyende varsa/illaki lazımsa zaten bu kart ile ilgilenecek kullanıcı profilini oluşturmuyorlardır diye düşünülmüş herhalde (ki hak veriyorum)
  • fiyatı 600 ila 850 $ arasında değişebilir daha aşağı bir fiyat beklemeyin
  • arkadaşlar ürün için foxcoon özel site hazırlamış bana göre lord of the x58 mobos

http://www.quantum-force.net/Products/P000000008/
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfestein

fiyatı 600 ila 850 $ arasında değişebilir daha aşağı bir fiyat beklemeyin

Olmaz öyle bir şey olursa zaten kimse almaz ABD fiyatı yaklaşık 300$ burada biraz daha pahalı+kdv olacaktır.
  • http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2334 Aşağıdaki linkte x48 blackops fiyatı var ama yine de yazayım 439.00 USD + KDV.300 olursa kapış kapış gider bu fiyattan aşağı olmaz gibime geliyor keza kart bir önceki nesil hatta
  • Her Şekilde Şuana Kadar Çıkan X58`ler Arasında En Tehlike Anakart Bence.! Ram Slotu Olayına Gelince, 6 Tane Olmamasının Gercekten Bir Dez Avantajı Yok.. Ben Bu Anakartı Alıp Kullanıcagım Corei7 920 İşlemcimle 2x1 Belkide, 3x1 Kullanıcam.. Yani 4x6 Kullanmak Harbiden Gereksiz Gibime Geliyor Suan, Yani 24 GB Ram Kullanılıcak Hangi Uygulama Var Merak Ettım Doğrusu.. Yani 3x1 Yada 3x2 Neyime Yetmiycek, Açıkcası Kimseninde Şu Zamanda 4 GB 6 Tane DDR3 1600 Mhz Ram Alıcagınıda Düşünmüyorum Saygılar ®

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eSqUaLl -- 12 Ocak 2009; 21:32:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

quote:

1- 24 gb DDR3 ne kadara almayı düşünüyorsun
    2- şuan kaç gb kullanıyorsun
    3- 24 gb hangi işletim sisteminde kullancaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: eSqUaLl

Her Şekilde Şuana Kadar Çıkan X58`ler Arasında En Tehlike Anakart Bence.! Ram Slotu Olayına Gelince, 6 Tane Olmamasının Gercekten Bir Dez Avantajı Yok.. Ben Bu Anakartı Alıp Kullanıcagım Corei7 920 İşlemcimle 2x1 Belkide, 3x1 Kullanıcam.. Yani 4x6 Kullanmak Harbiden Gereksiz Gibime Geliyor Suan, Yani 24 GB Ram Kullanılıcak Hangi Uygulama Var Merak Ettım Doğrusu.. Yani 3x1 Yada 3x2 Neyime Yetmiycek, Açıkcası Kimseninde Şu Zamanda 4 GB 6 Tane DDR3 1600 Mhz Ram Alıcagınıda Düşünmüyorum Saygılar ®

Tehlike derken?

• Corsair DDR 3 1600 mhz 6 gb kit Vatan bilgisayara gelmiş ama halen anakatlardan bir haber yok (Ram larda tahmin edilebileceği üzere pahalı)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.