Bildirim
foxconn g41mxe'e işlemci tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Takacagin en iyi islemci q9650 250 civari 2eli iserisi takamazsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
i3 kaldırmazmı -
bios guncellemeyi biliyomujsun -
Anakartın core 2 quad'a kadar destekliyor. ancak yine de yüksek güç çeken işlemci tavsiye etmem. Al ikinci elden core 2 quad Q8400 ya da Q6600 onunla idare et. Ya da Xenon E54xx serisi bir işlemci ve anakartını modlayarak kullan. O sistem için 200 lira masraf bile fazla aslında -
o zaman paramı saklayım bu işlemci iyi yani lolde kasma yapmıyordu ama şimdi yapmaya başladı 4 gb ram aldım 2 gb R7 240 ekran kartı aldım ama bios gunncelleyemiyorum bi yardım etsenizde guncellesem ya -
foxconn live uptader'i indir son güncel biosu indirip foxconn live updaterden biosu güncelliyebilirsin.Yalnız dikkat et güncellerken elektirik vb gitmesin.Birde ne olursa olsun bekle pc donarsa felan sakın reset atma -
facebookun varmı kardeşim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X