Şimdi Ara

FP leri çevirme pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya fp leri nasıl shele çevircez o dasyayı atın plz

• benden sana bir tavsiye sakın deneme bile ben yapmayı denedım olduda ama ertesi gun pc ye format cekmek zounda kaldım
  • niye format attın keylogger filan var diye mi?
  • hayır keylogger olsaydı kendım halledebılırdım ama pc garıplestı.knightı acıyorum xxx.x uzantılı dosya hasar gormus,knight calıstıgı yerde pc kendine res cekio sonra knight dosyasının ıcındekı bı dosyanın sıstemın acılmasına ızın vermedıgı uyarılarını aldım ve en kotu yanı masaustunu falan goremıyorsun.dosyalarımı yedekleyemedım ama sonradan indirdigime pisman oldum oyunun icindeki bakıldıgında hic birsey anlasılmayan dosyaları degısıtren bır kısı heralde onun ıcınede en baba keyloggerı cakmıstır
    quote:

Orjinalden alıntı: deuchejunge

niye format attın keylogger filan var diye mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PreDLoNa -- 8 Haziran 2006; 9:36:36 >

• Ben yaptım hiçbir sorun yok. SAdece item dosyasını yedekleyin ki eski haline çevirebilesiniz. AYrıntılı bilgi için.

BURAYA TIKLAYIN

Orada En üstte 2 örnek resim bulabilirsiniz. adamlar Shell giyiyo ama birinde chitin öbüründe fp var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF903A55E -- 8 Haziran 2006; 9:40:36 >
  • ben tavsiye etmem çünkü int cafeden biliyorum bütün ezikler shelliydi.
  • Umarım yardımcı olmuştur. Bu arada faydanız olsun siteye üye olun bi dostumun sitesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    char ı int e çevirme
    7 yıl önce açıldı
    Adv. Elixir B yapımı yardım !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw bu işi yapanlar bi söylesin dosyayı indirdim şimdi ne yapacam(bu arada indirilen dosyalarda koxp .329 var sakın kullanmayın keylogerlı)
  • değiştircende ne olcak anca kendini kandrısın.
  • bir şey soracaktım bu şey 1329 un mu 1328 in mi 29 ise bir deneyeceğim
  • HURAFE BUNLAR HURAFE!!
  • Deneme bencede salla sanki shelli olcan da ne olcak?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.