Şimdi Ara

FPS değerleri ve ekran kartı hakkında soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz sene bilgisayar topladım. Her parçayı sıfır. Ekran kartını buradan bi' arkadaştan ikinci el olarak satın aldım. R9 290.

Sistem görsellerini dosya eki olarak ekledim.

Benchmarkları da ekledim.

Sıkıntım şu ki CS:GO vs oyunları oynarken yeterli performans alamamam. 70-80 ve 250 arası dalgalanıyor FPS.
    Aynı sistemi kullanan kullanıcıların fps değerlerini araştırdım internetten CS:GO'yu ultrada oynarken 200-350 fps arası değer alıyorlar. Benim sistemimde ise 70-250 arası oynuyor FPS. Genellikle 100-150 arasında seyiriyor.

Rocket League oynarken 100-200 arası dalgalanıyor. Ekran kartı ikinci el olduğundan macunu bitmiş olabilir diye düşünerekten geçtiğimiz günlerde macununu yeniledim. Herhangi bir değişme olmadı. AMD işlemcimin stok fanını değiştirdim Hyper 212 Evo'ya yakın bi soğutucu aldım. Fakat bu sorunun neden kaynaklandığını çözebilmiş değilim.

Bazı arkadaşlar bottleneck olabilir dediler fakat o konuda tam bilgim yok, ne yapmam gerekir veya ne yapılması gerekir? Sorun ekran kartında mıdır?
     FPS değerleri ve ekran kartı hakkında soru. FPS değerleri ve ekran kartı hakkında soru. FPS değerleri ve ekran kartı hakkında soru. FPS değerleri ve ekran kartı hakkında soru. FPS değerleri ve ekran kartı hakkında soru. FPS değerleri ve ekran kartı hakkında soru.

• Bi el atin arkadaslar :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncel

• Guncel

• Darboğaz söz konusu gibi görünüyor.İşlemciye oc yapın biraz daha iyi olacaktır.
  • chufy C kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız işlemci r9 290'ı taşır hatta soğutucu aldıysanız güzel bir overclock işlemciye gider :) Hangi amd sürücüyü kullanıyorsunuz ?
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    Overclock ile hizi kaca kadar cikartmaliyim. Islemci mi yetmiyor yani karti kaldirmaya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FairLighty kullanıcısına yanıt
    Sogutucu aldim ama overclock yapmadim. Son guncel surucuyu kullanmaktayim. Ccc gitti yerine radeon options geldi direkt ama pcyi topladigimdan beri bu degerler boyle. Bi cozum bulamadim. Acaba ekran karti referans kart oldugundan yapabilir mi. Tek sogutuculu sonucta

Aklıma 2 seçenek geliyor driver sorunlu size 15.7.1 tavsiyemdir veya kart referans soğutuculu olduğu için ısındığında kendini korumak amacıyla gücünü düşürüyor
  • FairLighty kullanıcısına yanıt
    1. Driveri dediginiz gibi eski bi surume alip da deneyeyim ama o surucuyu de kullandim diye hatirliyorum. Yine de deneyecegim cozum icin.

2. Bilgisayari ilk actigimda soguk haldeyken bile oyun vs girsem ayni degerler. Yani isinip da fps sonralardan dusmuyor:/

O zaman hazır soğutucuda varken işlemciye biraz o.c. yapmanızı tavsiye ediyorum. Bu arada 15.7.1'e dönmeyi unutmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.