Merhaba öncelikle 4gb ddr3 ram, 2 gb nvidia GeForce 420m ekran kartı ve Intel Core i5-460m e sahib bir acer laptopum var. Herhangi bir maça girdiğimde warm up ve ilk 1 2 round net_graph ta 60 fps görebiliyorum. Ondan sonra ne oluyorsa fps 20 lerden 30 lardan yukarıya çıkmıyor. Tamam sistem kötü ama en düşük ayarlarda o kadar düşük fps anormal bi durum değil mi? Her türlü fps boost kounlu yazılara videolara baktım ama düzeltemedim. Varsa çözümünü bilen çok mutlu olurum ty
Normal fps alıyorsun,maalesef sistemin zayıf. Ayarlardan her şeyi en düşüğe alıp çoklu cpuyu etkinleştirin,dizüstü güç tasarrufu modu varsa kapatın. W10 kullanıyorsanız XBOX uygulamasına girip game dvr seçeneğini kapatın. Bunlardan sonra belki biraz artar,ama yine de çok bir şey beklememek lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910
Normal fps alıyorsun,maalesef sistemin zayıf. Ayarlardan her şeyi en düşüğe alıp çoklu cpuyu etkinleştirin,dizüstü güç tasarrufu modu varsa kapatın. W10 kullanıyorsanız XBOX uygulamasına girip game dvr seçeneğini kapatın. Bunlardan sonra belki biraz artar,ama yine de çok bir şey beklememek lazım.
Dediklerinizin hepsi yapılmış durumda zaten peki neden ilk 4 5 dakika 60 fps alabiliyorum sistem 30 verebiliyorsa? ayrıca sistem minimum ayarları karşılıyor gözüküyor.
baronrevengeB
kullanıcısına yanıt
Laptop ısınıyordur ondan düşüyordur 4-5 dakika sonra. Sistem gereksinimini karşılaması demek çok akıcı oynatması manasına gelmiyor o sadece oyunu açabilmek için en düşük sistem gereksinimini yazıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910
Laptop ısınıyordur ondan düşüyordur 4-5 dakika sonra. Sistem gereksinimini karşılaması demek çok akıcı oynatması manasına gelmiyor o sadece oyunu açabilmek için en düşük sistem gereksinimini yazıyor.
birkaç el dm sonrasında 1 oyun atıp oyundan çıkıp geri girince yine aynı şey oluyor. Isınmadan olsa tekrar girdiğimde düşük fps ile karşılaşmam gerekmez miydi
Sorun cpu'imiş. Max hızı 2.53 ghz den 1.90 lara çektim şuan sabit 60 fps oynayabiliyorum.