Şimdi Ara

fps drop sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar öncelikle. Konuyu detaylıca anlatacağım bilgisi olanların yatdımına ihtiyacım var.

3 yıldır çözemediğim bir sıkıntım var konu oyunlarda fps drop yaşamam ile ilgili. Şu anda en sık oynadığım oyun call of duty bo4 pubg ve division 1-2 hangi oyun olursa olsun can sıkıcı şekilde fps düşüşleri yaşıyorum. Sorun sistem kaynaklı değil zaten eski sistemimi tamamen değiştirik yüksek bir sistem topladım ama sorun yeni sistemdede devam ediyor. Her oyunda ani fps düşüşleri yaşıyorum. Aslında bu gün denemediğim bir şey deneyip sorunun kaynağınıda buldum ama çözümünü nasıl sağlarım bilemiyorum. Sorunum internet kaynaklı 75down 5up kullanıyorum vdsl olarak. Şu ana kadar 3. iss oldu ama sorunlarım son bulmadı. Telefonumun internetini paylaştım pc ile sorun ortadan kalktı fakat sabit nette fps drop yaşıyorum. Telefonum tabikide 8gb bir tarifeye sahip bu bana yetmeyecek ama iss ye sorunu nasıl anlatacağımı çözümün ne olduğunu bilmiyorum.

Evet sabit internet drop yaptırıyor fakat bunu nasıl anlatmalıyım statik ip veya bu gibi ne tür işlem yapmalıyım ki droplar son bulsun. Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım etsin. Şimdiden teşekkür ediyorum.

sistem şu şekilde
    r7 2700x
    2x8 corsair ddr4 3000mhz
    samsung 979 evo 500gb
    rtx2080 gamingx trio
    gigabyte x470 ultra maming
    thermaltake 700w 80+
    aoc 1440p 144hz monitör

Eksik olan yada anlatamadığım bir şey varsa lütfen sorun.Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk defa duydum sizden internet ile fps drop ilişkisini

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF5 fps drop problemi
    5 yıl önce açıldı
    FPS DROP
    2 hafta önce açıldı
    CS2 FPS DROP PROBLEMİ
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.