Şimdi Ara

FPS drop sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cpu: Intel Core i7 4790K
    Cpu soğutucu: Cooler Master V8 Gts
    Ram: G.Skill 16GB ddr3
    Anakart: Asus Maximus VII Formula
    Psu: cooler master 650w

Arkadaşlar bilgisayarımı topladığım günden beri maalesef takılma sorununu yaşıyorum
    biosum güncel,pc ye defalarca format attım,bilgisayarıma test yaptım işlemci ekran kartı vs.,termal macunlar da sorun yok videoda gözüktüğü gibi sıcaklıkta da sorun yok ama inanın çözemedim ve bir sürü yazılımsal çözüm yolu denedim (gereksiz hizmetleri kapatmak gibi)

Ve garip olan konu şu videoda görüldüğü üzere takılmalar genelikle oyun ilk açtığımda oluyor nadiren ortalarda oluyor adeta bilgisayar alışıyor da bi daha o hatayı yapmıyor gibi oluyor

her ekipmanıma test yaptım diyebilirim ama psuma test yapmadım açıkçası psu biraz eski artık ondan kaynaklanıyor diye düşünmeye başladım ama çözüm sizin takdirinize kalmış. fps (D3D11 in hemen sağındaki sayı)

kasma yaşadığım oyunlardan sadece 2 tanesi
    Sertaçyoutube
    witcher 3 fps drop
    https://www.youtube.com/watch?v=2HQq7GtKBDU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seto123 -- 16 Mayıs 2020; 3:59:8 >

• +
  • HDD kullanıyor musun bende oluyordu bazen bu tür sorunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet kullanıyorum toshiba p300 test yaptım sorun çıkmadı,aynı oyunu ssd ye yükleyip denedim yine düzelmemişti galiba sorun psu da bana öyle geliyor 2.el almıştım ama adam hiç kullanmadığını söylemişti
  • mönitörüm 2k 1070 ekran kartım var witcher 3 de kasma yaşadığım yeri işlemcide hyper threading kapalı ve 4600 mhz e oc ederek denedim kasma yine oldu kullanım tamamen yüzde yüz oldu ve drop yaşandı sorunumu anladım işlemci maalesef yetmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CSGO FPS drop problemi
    2 yıl önce açıldı
    BF5 fps drop problemi
    5 yıl önce açıldı
    FPS DROP
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.