Şimdi Ara

Fps droplarını bir türlü çözemedim lütfen yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ramler dual olarak çalışmıyor olabilir mi ? benzer sisteme sahipiz obs yüksek kalitede kayit almadığiım sürece fps düşmesi olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metro 2033 bozuk oyun

Ben tüm oyunları ultrada oynarken bi o kasıyo bendede
  • Maalesef işe yaramadı ama teşekkür ederim hocam.

@-QAism- Ssd ye kurdum ISLC de denedim hocam ama işe yaramadı maalesef teşekkür ederim.

@MogoLKhan Ramler dual hocam kontrol ettim ama teşekkür ederim.

@Rockstar1907 Hocam sadece o oyunda olsa sorun değil de çoğu oyunda oluyor.

Rainbow 6 indirim denedim onda akıyor mesela 0 drop. Steep denedim onda drop var işin içinden çıkamıyorum
  • Droptan kastın fps nin 75ten 72ye düşmesi mi? Çünkü benim bildiğim drop dediğin oyunu 100fps oynarken birden 30lara 40lara düşer. Monitörün 75hz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 1 Şubat 2020; 19:54:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IVBACK

Maalesef işe yaramadı ama teşekkür ederim hocam.

@-QAism- Ssd ye kurdum ISLC de denedim hocam ama işe yaramadı maalesef teşekkür ederim.

@MogoLKhan Ramler dual hocam kontrol ettim ama teşekkür ederim.

@Rockstar1907 Hocam sadece o oyunda olsa sorun değil de çoğu oyunda oluyor.

Rainbow 6 indirim denedim onda akıyor mesela 0 drop. Steep denedim onda drop var işin içinden çıkamıyorum
    YouTube linkini attığımı denedizmi peki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metro exodus dx11 Oynayın.

Drop degilde küçük stuttering mevzusu sizdeki onuda 32gb ram ile buyuk oranda çözüyorlar.

Biraz pc de kronik bir durum bu aletlerin konsol gibi sadece oyun amaçlı olarak dizayn edilmemesi ile alakalı.

Rami dolduran arka planda ne var ne yok kapatın gereksiz servisleri shutup10 programı ile kapatın.

Oyunları ssd ye kurun.

Raminizi mümkünse oc ile 3600 çalıştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 2 Şubat 2020; 7:19:32 >
  • Ses kartı driverinizi günceller misiniz? Bana sanki ses kartı nedeniyle ani CPU kullanımları yüzünden bu sorun oluyor gibi geldi.
  • Şöyle konuları gördükçe amd alma isteği kaçıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Şöyle konuları gördükçe amd alma isteği kaçıyor
    Valla bende ryzen 3600 var daha hiç bir oyun kasmadı.
  • Hocam fps sayacında 72 ye düşüyormuş gibi gözüküyor ama o kadar anlık düşüyor ki sayaç yakalayamıyor, fps çakılıyor frame time grafiğinde rahat belli oluyor. Evet 75hz.

@-QAism- Maalesef işe yaramadı hocam teşekkür ederim.

@Timeguard Dx11 ya da Dx12 farketmiyor hocam yine de oluyor ve Dx12 de oyun daha akıcı.
    Adam gibi oyun oynamak için 32gb 3600mhz ramlere ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum hocam açıkçası, arka planda da hiçbir şey yok yeni formatladım zaten. Fikirleriniz için teşekkür ederim.

@AnacoN Güncelledim hocam fakat bir fark yaratmadı maalesef, teşekkür ederim.

@ReflexAction Hocam bunun AMD ile bir alakası yok ki forumda birsürü insan var AMD sistem sahibi olup rahat rahat oyun oynayan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVBACK -- 2 Şubat 2020; 23:1:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IVBACK

Hocam fps sayacında 72 ye düşüyormuş gibi gözüküyor ama o kadar anlık düşüyor ki sayaç yakalayamıyor, fps çakılıyor frame time grafiğinde rahat belli oluyor. Evet 75hz.

@-QAism- Maalesef işe yaramadı hocam teşekkür ederim.

@Timeguard Dx11 ya da Dx12 farketmiyor hocam yine de oluyor ve Dx12 de oyun daha akıcı.
    Adam gibi oyun oynamak için 32gb 3600mhz ramlere ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum hocam açıkçası, arka planda da hiçbir şey yok yeni formatladım zaten. Fikirleriniz için teşekkür ederim.

@AnacoN Güncelledim hocam fakat bir fark yaratmadı maalesef, teşekkür ederim.

@ReflexAction Hocam bunun AMD ile bir alakası yok ki forumda birsürü insan var AMD sistem sahibi olup rahat rahat oyun oynayan.
    İntel sahibi olup konu açan çok az ama 10 konu varsa işlemci sorunları ile alakalı 9 u amd

• Hocam windows 10 1909 kullaniyorsaniz bir ihtimal ondan kaynaklaniyor olabilir. Suan 1909 yani 19h2 berbat durumda. Intel Xeon E5 2660 Gtx 970 sistemimde firefox'da sayfa kaydirirken bile sapitiyordu sistem. 1903 kurdum geriye yag gibi akiyor

• chill fps felan mi acik ? amd ayarlarinin hepsini kapat bir tek anti lag kullanin

fpsi her sabitleme calismamda boyle takilmalari yasiyordum ve cogu oyun cokuyordu bilgisayar birden ekran kapatiyordu butun sorunlarim format attiktan sonra fark ettim bu lanet msi anakart driverlarini kendi sitesinden cekince sistemi olduruyor w10nun kendi buldugu driverlarla sistemi kullaninca hic bir sikintim olmuyor
  • Sorun çözüldü mü ?

• sorun çözüldü mü?

• Aynı sorun bende de var.

Fps droplarını bir türlü çözemedim lütfen yardım

Sorunu çözebildinizmi ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.