Bildirim
Fps droplarını bir türlü çözemedim lütfen yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Fikri olan yok mu arkadaşlar -
atladığını sanmıyorum ama ne olur ne olmaz yazayım. ramleri işlemci tarafından saymaya başlayınca 2nci ve 4ncü slota taktın değil mi ? -
Evet hocam ramler söylediğiniz slotlarda. -
latency testi için şu uygulama daha iyidir. dpc latency checker'ın win 10 için geçerliliği kalmadı gibi bir bilgi edinmiştim. www.resplendence.comResplendence Software - LatencyMon: suitability checker for real-time audio and other taskshttps://www.resplendence.com/latencymon
düşük bir ihtimal ama biostan ses kartını kapatıp oyunları çalıştırmayı denermisin ? bu kondisyonda bazı oyunlar çalışmayacaktır ama çalışanları deniyebilirsin.
biosta Advanced Mode \ SETTINGS \ Integrated Peripherals \ HD Audio Controller 'ı disable yapman gerekecek. aygıt yöneticisindende kapatılır ama biostan kapatmış gibi olmuyor.
-
ek olarak gpu-z ile pci express'i kontrol edebilir misin. yük altında ( misal furmark çalışırken ) ne gözüküyor. -
-
xbox dvr kapalı değilse kapatıp deniyebilir misin ? steamcommunity.comSteam Community :: Video :: XBOX | DVR | Nasıl Kapatılır ? | 2. Bölümhttps://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1378981326
xbox hesabın yoksa burda regeditten nasıl kapatacağın anlatıyor
-
Zaten kapalı hocam, gerçekten çok sinir bozucu sorunun kaynağını bulamıyorum. -
-
Onu da denedim maalesef işe yaramadı hocam, çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Kasayı çöpe atasım geldi artık. -
Arkadaş çevrende, tanıdık bir internet cafede, yada tanıdık bir bilgisayarcıda mutlaka ekran kartını test edebileceğin bir makine olur. İlk iş ekran kartını test etmen gerek. Zaten aynı problem çıkarsa sorun ekran kartı. Ekran kartı olmassa sorun anakarttır. İşlemciden yada ramden şüphelenmiyorum yoksa çok ryzen satılıyor ortalık fps drop mesajları ile dolardı. Sen sorunlu parçayı netleştir ben nasıl garantiye gönderilebileceğini anlatırım. -
Ekran kartını arkadaşta test edeceğim hocam katılıyorum size. Hocam peki sorun donanımsal olsa 3D Mark, Furmak, Strest Testinde bi sorun olması gerekmez mi ? Hadi bunları geçtim saatlerce Battlefront 2 oynuyorum oyun yağ gibi frametime grafiği dümdüz en ufak bir drop yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVBACK -- 31 Ocak 2020; 20:41:33 > -
3d mark ve furmak hep aynı şeyi dener. oyunda olasılıklar çok daha fazla. bahsi geçen oyunlardan battlefront 2 frostbite 3 motoru kullanıyor.bu motorla sorun çıkarmıyorsa battlefield 1 ve 5 oyunlarındada sorun çıkmaması lazım. her ne sorun çıkıyorsa frostbite 3 tetiklemiyor demektir. ama bunlar tabi varsayım.
https://en.wikipedia.org/wiki/Star_Wars_Battlefront_II_(2017_video_game) bahsettiğin oyun bu sanırım. -
Evet hocam bu oyun, ekran kartına 2 ayrı pcı-e kablosu çekmeyi deneyeceğim. Şu an 1 kablo takılı 8+6 iki ayrı uç şeklinde. -
monitör tazeleme frekansını 60 a alsan vsync açık olsa yine drop oluyor mu ? metro oyununda video çektiğin yer için yazıyorum. sanırım monitöründe freesync var radeon control panelden onuda kapatıp denemişsindir muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 31 Ocak 2020; 21:11:40 > -
Denediklerinizden yola çıkarak tanıdığınız birinden işlemci ve ekran kartı ödünç alarak tek tek parçaları deneyebilirsiniz aslında. Çünkü bazen testlerde sorun olmasada parçalar arızalı olabiliyor. -
Denedim hocam farketmedi, drop olduğu anda grafiğe bakarsanız drop hep aynı şekilde oluyor grafik hep aynı. Sanki arka planda bir şey aynı şekilde tetikleniyor gibi. -
Pil ayarlarından max işlemci hızını %100den %99 a min hızıda 95e çekip denermisin?
Laptopumda işe yarıyordu. Boostla alakalı bir sıkıntı oluyordu.
Belki çözüm olur. -
Hocam oyunu SSD ye kurun ve size attım linkteki uygulamayı yapın Brandon DennisyoutubeAll Games Stuttering /Empty Standby Memory Automaticallyhttps://www.youtube.com/watch?v=offcMVAabLI&app=desktop
Benzer içerikler
- crucial ssd alınır mı
- patriot ram alınır mı
- zotac ekran kartı alınır mı
- anakart cpu ışığı yanıyor
- smt mode nedir
- rtx 5050
- anakart modeli öğrenme
- tpm 2.0
- intel arc graphics nedir
- rtx 5080
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X