merhaba arkadaşlar, lisede cs oynarken toplu mousedan optiğe geçince ciddi performans sıkıntıları yaşamıştım. bir resim dosyası açıp piksel piksel farklı renkler ayarlayak çıktısını aldım, üstüne fotokopilerle verilen şeffaf asetatlardan bantlayıp o zamanın dandik mouselarını çok yüksek dpiliymiş gibi kullanıyordum, hazırladığım yüzeyde 800 dpilik mouse 2000-3000 dpi gibi çalışıyordu. fakat zamanla asetatta çizikler oluştuğu için 3-4 haftada bir yenilemek ve masaya tekrar bantlamak gerekiyordu. şuan elimde dandik 800 dpi mouse var yeni mouse almak için bütçem yok. haliyle ya eskisi gibi yapacağım ya da 50-60 tlye kadar bu mousela bile güzel sonuç alabileceğim uzun ömürlü bir mousepad almak istiyorum. genel olarak mousepadlar hakkında bilgim yok. bana önerebileceğiniz mousepadler nelerdir? ya da benim gibi kendine kullanışlı mouse yapan birisi varmı? veya fotokopi asetatı yerine daha az aşınan şeffaf ne kullanabilrim? son olarak ilerisi için mousepad bütçesini arttırabilirm, daha pahalı modeller içinde fikirlere açığım
QcK+ şiddetle öneririm.kendim kullanıyorum.
Ayrıca mouse ile bundle olarak gelen ellimde sıfır açılmamış QcK mass mouse pad var. İstanbul cevizliden elden almak isterseniz 40 liraya veririm bilginize.Performansı veya kalitesi hakkında bi bilgi sahibi değilim çünkü açmadım. Fakat kullandığım QcK+ ya bakaraktan kaliteli olacağından eminim.