Şimdi Ara

FPS mi Konfor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben şöyle bir tartışma konusu açmak istiyorum;kaba hatlarıyla amd fx 4100 hd 6850 daha kullanıcı dostu sandalye ve mouselarla mı daha fazla keyif alınır yoksa daha üst düzey bir kasa ile mi?Benim anlatmak istediğim sistem tavsiyesinde bulunurken eldeki para ile çevre elementleride tavsiye etmek.Mesela bir kulaklığın oyun atmosferine 10 15 fps den daha faydalı olduğunu düşünüyorum(fps değeri çok az değil ise).

Bunu tam olarak fps diye belirtmem yanlış oldu grafik diye de düşünebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooperTR -- 9 Nisan 2013; 19:09:17 >

• Konfor
  • güzel bir başlık olmuş :) hacı bu kişiden kişiye değişir. örneğin ben 2011 aralık - mart 2012 arası BF3'ü tahta sandalyede ve wireless mouse ile (microsoft'un 1000 serisi kıçıkırık seri) 3-4 ay oynadığımı bilirim :) :) fx6300 - hd7870 ayarı bir bilgisayar ve sandalye-koltuk-klave-mouse ayarı yapabilirsiniz 7970-fx8350 ve 6850-fx4100'e göre :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keepthismomentformyself -- 9 Nisan 2013; 19:45:16 >
  • konfor olsunda düşük ayarlar yeter bana
  • İkisininde ortasi iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekli koltuk çekerim kablosuz mouse var dandik bi logitech onu alırım elime ve 20 fps de oynamaya çalışırım ama tabi biri iyi biri kötü olunca sarmıyor
  • Şu yeni sistemi topladığımdan beri KONFORun kıymetini anladım.Ses ve stabilite sorunu kadar kötü bir şey yok.Bütün hevesinizi kırıyor.7870 olacağına 6850 olsaydı ama stabil ve sessiz olsaydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hız Dengesi Normal mi
    4 yıl önce açıldı
    Mondeo mu 320D mi daha iyi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Şu yeni sistemi topladığımdan beri KONFORun kıymetini anladım.Ses ve stabilite sorunu kadar kötü bir şey yok.Bütün hevesinizi kırıyor.7870 olacağına 6850 olsaydı ama stabil ve sessiz olsaydı.

stabil olmayan ne
  • 42 47 inç tv rahat bi koltuk ayak uzatmak için sehpa iyi bi kulaklık HD görüntü zırt pırt odaya girmeyen kişiler bunlar oldumu değmeyin keyfime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duketemre -- 10 Nisan 2013; 15:36:48 >
  • Sistem her zaman öncelikli olmalıdır görüşündeyim. Koltuk veya kulaklık olmazsa olmazlardan değildir. Tabiki bilgisayar başındaki rahatlık önemlidir ama en azından ilk planda değil. Kulaklığı 10 Liralıkla bile idareten kullanabilirsin veya sandalyeyi beyaz mevlüt sandalyesinle bile idare edersin. Zamanla paran olursa alırsın. Ama bilgisayar bileşenleri için aynı şey geçerli değil. İşlemci veya ekran kartı alıp da ben 1 ay sonra daha iyisini alırım diyebilir misin? Diyemezsin. O yüzden bütçenin yettiği maksimum paraya bileşen işini bitirmelisiniz. benim görüşüm budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslanbey_01 -- 10 Nisan 2013; 15:46:28 >
  • Güzel konu olmuş.
    Bence orta detayda oyunları en az 30 FPS oynatabilen bir sistem olmalı, çevre bileşenleri daha sonra gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duketemre

quote:

Şu yeni sistemi topladığımdan beri KONFORun kıymetini anladım.Ses ve stabilite sorunu kadar kötü bir şey yok.Bütün hevesinizi kırıyor.7870 olacağına 6850 olsaydı ama stabil ve sessiz olsaydı.

stabil olmayan ne

Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu hatası alıyorum.
    Hdd de büyük ihtimal bozuk

• Sistem upgrade etmek daha masraflı olur , fakat az bir miktar biriktirip çevre bileşeni kolaylıkla alınabilir
  • makina sağlam olsun yeter kulaklık falan filanda önemli ama onlar zamanla alınır
  • quote:

quote:

quote:

stabil olmayan ne

Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu hatası alıyorum.

hdd sorunu çok kötü olmuş aynı sorun bendede var 10gb lik hdd le idere etmeye çalışıyrum flaş player bile yüklenmiyo

• quote:

quote:

quote:

quote:

stabil olmayan ne

hdd sorunu çok kötü olmuş aynı sorun bendede var 10gb lik hdd le idere etmeye çalışıyrum flaş player bile yüklenmiyo

Birader git 320GB HDD al 60-70 liraya 2.el 10 GB ne be çekilir mi o?

• quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

quote:

quote:

quote:

quote:

stabil olmayan ne

Birader git 320GB HDD al 60-70 liraya 2.el 10 GB ne be çekilir mi o?

maddi durum el vermiyo malum öğrenciyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

makina sağlam olsun yeter kulaklık falan filanda önemli ama onlar zamanla alınır

Tam benim kafa Sistemim canavar gibi olsun geri kalan şeyler zamanla telafi edilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chakniarm

quote:

makina sağlam olsun yeter kulaklık falan filanda önemli ama onlar zamanla alınır

Tam benim kafa Sistemim canavar gibi olsun geri kalan şeyler zamanla telafi edilir

Ben ultra ayarlarda 60 fps goreyim toplu mausla bile muthis zevk alirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chakniarm

quote:

Ben ultra ayarlarda 60 fps goreyim toplu mausla bile muthis zevk alirim

İyi güldüm, aynen :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.