Şimdi Ara

FPS OLAYINDA NERDEN NEREYE. Half-Life VS MW3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanliz sunu da belirtmek lazim..Eski fps lerde ne oyle 40 cesit silah vardi,ne perkler vardi killstreakler vardi..dumduz oyunlardi ama millet deli gibi oynar,adrenalin tavan yapardi.Dun BF3 aldim,biraz campaign oynadim.yahu her yer karanlik,habire bir yerden dusman geliyor indiriyorsun.Ne bir hikaye,ne kurgu,anlatim,heyecan hicbirsey yok.BC2 de boyleydi.MW ler de cok farkli degil.

Bu 2 oyun (BF ve MW) hic haketmedikleri halde FPS dunyasini domine etmis durumdalar.Oyunlar sadece multiplayerden ibaret olmamali.Hikaye olarak 0,nerdeyse birbirinin kopyasi oyunlar yillardir temcit pilavi gibi onune koyuluyor oyuncularin.Firmalar copy paste oyunlardan milyarlarca dolar para kazaniyorlar ve isin en komik kismi ise tuketicier(oyun severler) aptal yerine koyulduklarinin farkinda bile degiller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Yanliz sunu da belirtmek lazim..Eski fps lerde ne oyle 40 cesit silah vardi,ne perkler vardi killstreakler vardi..dumduz oyunlardi ama millet deli gibi oynar,adrenalin tavan yapardi.Dun BF3 aldim,biraz campaign oynadim.yahu her yer karanlik,habire bir yerden dusman geliyor indiriyorsun.Ne bir hikaye,ne kurgu,anlatim,heyecan hicbirsey yok.BC2 de boyleydi.MW ler de cok farkli degil.

Bu 2 oyun (BF ve MW) hic haketmedikleri halde FPS dunyasini domine etmis durumdalar.Oyunlar sadece multiplayerden ibaret olmamali.Hikaye olarak 0,nerdeyse birbirinin kopyasi oyunlar yillardir temcit pilavi gibi onune koyuluyor oyuncularin.Firmalar copy paste oyunlardan milyarlarca dolar para kazaniyorlar ve isin en komik kismi ise tuketicier(oyun severler) aptal yerine koyulduklarinin farkinda bile degiller.

Devir online devri hocam

Ayrıca MW3 ne zaman FPS olayında gelinen son nokta oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mericgenc -- 25 Aralık 2011; 3:44:05 >

• Valla hocam FPS turunde MW ve BF disinda baska oyun goremiyorum piyasada.Ha HL2,CS filan halen cogunkisi tarafindan oynaniyor ama son kullanma tarihleri geceli baya oldu onlarin da

• quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Oyunları geçtim 90'ları yaşayan bir gençliğiz ve 90'lı yılları şahsen çok özlüyorum.

56K Fax modem çevirmeli Dial-Up sesini kim unutabilirki...

Bu sese bayılıyorum.

• Ne zaman şu 1:53'deki gibi olur fpsler,o zaman benim için devrim olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Oyunları geçtim 90'ları yaşayan bir gençliğiz ve 90'lı yılları şahsen çok özlüyorum.

56K Fax modem çevirmeli Dial-Up sesini kim unutabilirki...

Bu sese bayılıyorum.

Bağlandı yazısını görmek ve internette olmanın anlatılmaz zevki :) Annem gelir kizardi hadi çık oğlum kaç saat oldu bi arayan olur diye hahaha :))

• quote:

Valla hocam FPS turunde MW ve BF disinda baska oyun goremiyorum piyasada.Ha HL2,CS filan halen cogunkisi tarafindan oynaniyor ama son kullanma tarihleri geceli baya oldu onlarin da

Killzone ve Crysis serisini de yabana atmamak gerek hocam.. Ozellikle Killzone 2'nin o savaş atmosferini CoD ve BF yeni yeni yakalamaya basladi daha.. Bu arada BF2 yeni aldim, grafikler falan cok hosuma gitti.. Ozellikle binalarin yikilmasi toz duman falan adamlar cok iyi yapmislar.. Sadece Cod oynardim ama BF serisini de sevmeye basladim.. Ben FPS'yi sevmezdim hic simdi baya baya butun oyunlarim FPS olmaya basladi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Yalnız Half Life ile MW3'ü kıyaslarsak oyun sektörünün geriye gittiği sonucu ortaya çıkar.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Valla hocam FPS turunde MW ve BF disinda baska oyun goremiyorum piyasada.Ha HL2,CS filan halen cogunkisi tarafindan oynaniyor ama son kullanma tarihleri geceli baya oldu onlarin da

Killzone ve Crysis serisini de yabana atmamak gerek hocam.. Ozellikle Killzone 2'nin o savaş atmosferini CoD ve BF yeni yeni yakalamaya basladi daha.. Bu arada BF2 yeni aldim, grafikler falan cok hosuma gitti.. Ozellikle binalarin yikilmasi toz duman falan adamlar cok iyi yapmislar.. Sadece Cod oynardim ama BF serisini de sevmeye basladim.. Ben FPS'yi sevmezdim hic simdi baya baya butun oyunlarim FPS olmaya basladi :)

O aldığınız bc2 bf2 2005 oyunu. Burada MW3 nasıl karşılaştırıyorsun anlamadım FPS'nin şuanki lideri BF3 grafik olarak crysis 1

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Halt life vs mwymis asıl half life vs bf3 olmalıydı çünkü bf3 suandaki en yüksek grafiğe sahip fps cod cilala koy mantığında.

mw2 den sonra suyu cikti serinin

Sen bari yapma sunu Batuhan.mw3 her türlü mw2'den iyi bir oyun.multisi daha dengeli hersey daha guzel.haa devrim niteliğinde bir yenilik varmiydi mw3'ten? Yeni grafik motoru filan dünyadan haberi olan yoksa belki vardır.oyunun böyle olacağı hatta birkaç düzeltme yaparak piyasaya süreceklerini biliyorduk 1 sene oncesinden.şimdi kalkipta eleştirmek haksızlık.böyle olacağını bile bile aldık bilmeden alan varmiydi aranızda?

benim yenilik olarak beklentim olmadi bir zaman senaryo guzel ama silahlar acayip olmus sesleri oyle maplar dar karisik adamlar yanimda doguyor mw2 efsanedir gozumde hicbir fps yi killzone ve mw2 nin yanina koymam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Halt life vs mwymis asıl half life vs bf3 olmalıydı çünkü bf3 suandaki en yüksek grafiğe sahip fps cod cilala koy mantığında.

Sen bari yapma sunu Batuhan.mw3 her türlü mw2'den iyi bir oyun.multisi daha dengeli hersey daha guzel.haa devrim niteliğinde bir yenilik varmiydi mw3'ten? Yeni grafik motoru filan dünyadan haberi olan yoksa belki vardır.oyunun böyle olacağı hatta birkaç düzeltme yaparak piyasaya süreceklerini biliyorduk 1 sene oncesinden.şimdi kalkipta eleştirmek haksızlık.böyle olacağını bile bile aldık bilmeden alan varmiydi aranızda?

benim yenilik olarak beklentim olmadi bir zaman senaryo guzel ama silahlar acayip olmus sesleri oyle maplar dar karisik adamlar yanimda doguyor mw2 efsanedir gozumde hicbir fps yi killzone ve mw2 nin yanina koymam

Sizde mw2 takinti olmus o yuzden oyle geliyor.benim bi arkadas var oda boyle soyluyor.bunun nedeni ps3`te modern warfare serisinde devrim yapmis olmasidir mw2`nin.bundan sonra gelen hem black ops hemde mw3 bu yuzden mw2 ile kiyaslaniyor.ayni makinede yan yana ac bak hicbir farki yok.maplere gelince sanki mw2 de cok mu buyuktu`? devasa haritalar mi vardi ki? cod`un ozelligi budur sikisik haritalarda aksiyon bol olmasidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

O aldığınız bc2 bf2 2005 oyunu. Burada MW3 nasıl karşılaştırıyorsun anlamadım FPS'nin şuanki lideri BF3 grafik olarak crysis 1

Sen şu yazıdan BF2 ile MW3'ü karşılaştırdığımı nerden nasıl çıkardın be dostum Allah aşkına söylesene ? MW3 ile BF2'yi kıyasladığım yok, aksine MW3'ü daha almadım bile. Sadece eskiden FPS'ten nefret ederdim, şimdi aşırı sarmaya ve sevmeye başladım. Bu yüzden eski oynamadığım oyunları da alıyorum, BF2 ise eski bir oyun olmasına rağmen şu zamanda bile sırıtmayan güzel bir oyunmuş diye eklemek istedim.. Yoksa tabi ki MW3 gibi BF3 gibi tazen oyunlar doğal olarak daha başarılı ama çoğu arkadaş da hala BF2'den aldıkları tadı BF3'ten alamadığını söyler durur, bunun tarihle yada eski yeni oyun olmasıyla alakası yok ki..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sizde mw2 takinti olmus o yuzden oyle geliyor.benim bi arkadas var oda boyle soyluyor.bunun nedeni ps3`te modern warfare serisinde devrim yapmis olmasidir mw2`nin.bundan sonra gelen hem black ops hemde mw3 bu yuzden mw2 ile kiyaslaniyor.ayni makinede yan yana ac bak hicbir farki yok.maplere gelince sanki mw2 de cok mu buyuktu`? devasa haritalar mi vardi ki? cod`un ozelligi budur sikisik haritalarda aksiyon bol olmasidir.

haritalar ve karisik oyun bulanik mw3 boyle mw2 boyle degildi tum sevdidigim silahlar bozulmus ak47 ve scar mesela denge bu oyunda daha beter olmus bence

• Half life ile MW3 arasında uçurumlar var gerçekten.Emek ve kalite ürünü Half Life ile ile Para para para ürünü Mw3 karşılaştırması...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

Half life ile MW3 arasında uçurumlar var gerçekten.Emek ve kalite ürünü Half Life ile ile Para para para ürünü Mw3 karşılaştırması...

MW3 yerine mw1 karşılaştırsak daha iyi olurdu
  • İkisi karşılaştırılacak oyun mu? Bırakın COD'u BF'yi, hatta KZ'yi ve Crysis'i de bırakın, Halo bile çöptür HL'nin yanında. Yarın HL 3 açıklansa yer sallanır.

Bence FPS oyunları sürekli geriye gidiyor. Mesela COD'da MW ile bir kıpırdanma oldu, MW3'de hiçbir gelişme göremiyorsunuz. Veya BF2 gibi efsanevi bir oyun geldi, ama hangimiz ki BF3'ün ikinci oyunun yarattığı etkinin onda birini yarattığını söyleyebiliriz? Bu konuda en güzel örnek F.E.A.R serisi, ilk oyun teknik anlamda çığır açan, oynanışı ve verdiği hisle son derece etkileyici bir oyunken F.E.A.R 3'ün sıradan bir FPS'den öte bir oyun olmadığı çok açık değil mi? Elde bu kadar imkân varken, sürekli ileri gidilmesi gerekirken gelen gideni aratıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 25 Aralık 2011; 19:25:37 >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 2 Mart 2016; 0:45:24 >
  • Cod4-Cod5-Black Ops yenilikçi ve dengeli, oyunculuk ön planda..
    Mw2-yenilikçi ama bir o kadar dengesiz ve oyunculuğun çok önemli olmadığı, arcade killstreak amaçlı bir oyuna dönüşün resmi..
    Mw3-Biraz dengeyi ayarlayayım, ne yaparsam yapayım satacak olan, satış odaklı yapılmış, mw2'nin dlc versiyonu..bir de elite satayım yan gelir olsun düşüncesi ile piyasaya sürülmüş bir oyun..gerçi elite hala çalışmıyor ya neyse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

İkisi karşılaştırılacak oyun mu? Bırakın COD'u BF'yi, hatta KZ'yi ve Crysis'i de bırakın, Halo bile çöptür HL'nin yanında. Yarın HL 3 açıklansa yer sallanır.

Bence FPS oyunları sürekli geriye gidiyor. Mesela COD'da MW ile bir kıpırdanma oldu, MW3'de hiçbir gelişme göremiyorsunuz. Veya BF2 gibi efsanevi bir oyun geldi, ama hangimiz ki BF3'ün ikinci oyunun yarattığı etkinin onda birini yarattığını söyleyebiliriz? Bu konuda en güzel örnek F.E.A.R serisi, ilk oyun teknik anlamda çığır açan, oynanışı ve verdiği hisle son derece etkileyici bir oyunken F.E.A.R 3'ün sıradan bir FPS'den öte bir oyun olmadığı çok açık değil mi? Elde bu kadar imkân varken, sürekli ileri gidilmesi gerekirken gelen gideni aratıyor.

Aynen, yarın HL 3 resmi olarak duyurulsa birde fragman yayınlansa yer yerinden oynar.Ben aklımı kaçırırım şahsen
    Off hayali bile güzel.

• Güncel FPS'lerden hicbirini Half-Life'a degismem sahsen. İstedigi kadar yeni teknoloji barindirsin... ici bos oyunlarin. Half-Life'in verdigi zevkin yarisini vermiyor cogu oyun.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.