quote:Orijinalden alıntı: selamgenclerbenencler Gençler cry engine 3 motoruyla fps oyun yapmayı düşünüyorum tavsiyeniz varsa söyleyin lütfen sen yapmaya karar ver ben sana bi hikaye yazarım oscar alırsın
quote:Orijinalden alıntı: gmfaruk quote:Orijinalden alıntı: selamgenclerbenencler Gençler cry engine 3 motoruyla fps oyun yapmayı düşünüyorum tavsiyeniz varsa söyleyin lütfen sen yapmaya karar ver ben sana bi hikaye yazarım oscar alırsın pc gelsin yapıcam pm den atsana
quote:Orijinalden alıntı: selamgenclerbenencler quote:Orijinalden alıntı: gmfaruk quote:Orijinalden alıntı: selamgenclerbenencler Gençler cry engine 3 motoruyla fps oyun yapmayı düşünüyorum tavsiyeniz varsa söyleyin lütfen sen yapmaya karar ver ben sana bi hikaye yazarım oscar alırsın pc gelsin yapıcam pm den atsana 2.dğnya savaş mı normal modern savaş mı
quote:Orijinalden alıntı: gmfaruk quote:Orijinalden alıntı: selamgenclerbenencler quote:Orijinalden alıntı: gmfaruk quote:Orijinalden alıntı: selamgenclerbenencler Gençler cry engine 3 motoruyla fps oyun yapmayı düşünüyorum tavsiyeniz varsa söyleyin lütfen sen yapmaya karar ver ben sana bi hikaye yazarım oscar alırsın pc gelsin yapıcam pm den atsana 2.dğnya savaş mı normal modern savaş mı modern savaşlar üzerine olmasını düşünüyorum zaten cod ve moh konu almış zaten
quote:Orijinalden alıntı: selamgenclerbenencler quote:Orijinalden alıntı: gmfaruk quote:Orijinalden alıntı: selamgenclerbenencler quote:Orijinalden alıntı: gmfaruk quote:Orijinalden alıntı: selamgenclerbenencler Gençler cry engine 3 motoruyla fps oyun yapmayı düşünüyorum tavsiyeniz varsa söyleyin lütfen sen yapmaya karar ver ben sana bi hikaye yazarım oscar alırsın pc gelsin yapıcam pm den atsana 2.dğnya savaş mı normal modern savaş mı modern savaşlar üzerine olmasını düşünüyorum zaten cod ve moh konu almış zaten pm attınm