Şimdi Ara

FPS OYUNA KARAR VERDİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler cry engine 3 motoruyla fps oyun yapmayı düşünüyorum tavsiyeniz varsa söyleyin lütfen

• superman man of steel oyunu yaparsan seni yıldız yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

superman man of steel oyunu yaparsan seni yıldız yaparım

kusura bakma ben fps çalışıyorum
  • fps oyunu değil de tasarımlar falan yapsan çok hoş olur
    oyun yapmak zor iştir
  • hadi ama lütfen destek çıkın türkiye belki de bu yüzden oyun dünyasında iyi değil bizimkiler hemen yapamazsın diyor lan
  • Yapta bizi utandır knk .s.s
    Cod'un aynısını cry engine ile yap yok satarsın.
  • Far cry tarzında ormanda geçen bir oyun yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayrına up
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Yapta bizi utandır knk .s.s
    Cod'un aynısını cry engine ile yap yok satarsın.

inşAllah öyle tarz bi oyun yapmayı düşünüyom dünyaca ünlü şehirlerden birinde geçebilir bu olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

Far cry tarzında ormanda geçen bir oyun yapabilirsin.

onu da düşündüm ama insanlar kopya çektim falan zannederler
  • dostum zombi oyunu yapabilirsin ama etkileşimi çok olmalı.mesela--->elindeki silahla zombini kafasına vurmak,vurduğunda para veya faklı birşeyler kazanmak gibi şeyler yapabilirsin yapabilirsen.Kolay gelsin.
  • önce küçük oyunlardan başla mesela kasetli atarideki kuş vurma oyunu olabilir :D sonra bf3 yaparsın
  • hikaye sağlam olsunda nasıl olursa olsun
  • Zombili bir oyun dene. Şehirde geçen Metro tarzı. Pek savaşacağımız değilde daha çok gizli ilerlemenin olduğu. İşte Apartmanların içinde el fener ve silah ile. Ateş edince çok zombi gelsin. Bu yüzden savaşmaktan kaçalım. Gerilim olsun. Hata görevli olmasın. İster görev alalım, istersekte şehire gidip para filan toplayalım.
  • Dostum kodlama bilmiyormussun. Bosuna ugrasma. Biyere kadar gelirsin ama is yapay zekaya falan gelince mecburen kodlama gerekir. Flowgraphle bir yere kadar. Bir oyun yapabilecek kadar c++ falan ogrenmen 5 yil. Ogren once,sonra oyun yapmaya kalkis. Bende senin gibi c3 le oyun yapacaktim. Ama programlama bilmeden olmuyor. Vakit kaybi olur sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet:

hikaye sağlam olsunda nasıl olursa olsun

hikaye sağlam ama arkadaşların dediği gibi kodlama lazım oyunuma özel yapacağım bazı şeyler için ve daha güzel yapabilmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Dostum kodlama bilmiyormussun. Bosuna ugrasma. Biyere kadar gelirsin ama is yapay zekaya falan gelince mecburen kodlama gerekir. Flowgraphle bir yere kadar. Bir oyun yapabilecek kadar c++ falan ogrenmen 5 yil. Ogren once,sonra oyun yapmaya kalkis. Bende senin gibi c3 le oyun yapacaktim. Ama programlama bilmeden olmuyor. Vakit kaybi olur sadece

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philedelphia

quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Dostum kodlama bilmiyormussun. Bosuna ugrasma. Biyere kadar gelirsin ama is yapay zekaya falan gelince mecburen kodlama gerekir. Flowgraphle bir yere kadar. Bir oyun yapabilecek kadar c++ falan ogrenmen 5 yil. Ogren once,sonra oyun yapmaya kalkis. Bende senin gibi c3 le oyun yapacaktim. Ama programlama bilmeden olmuyor. Vakit kaybi olur sadece

+1

+20...Cok kolay gibi bahsetmissin.Gerci cryengine de hazir harita var ve gostergeler...Emek vermeden de fps oyun yapabilirsin.FPS olmasinin tercihide bu bence hazir kodlarin olmasi.İnternetten buldugun kodlarlada ilerleyemessin.Tikanir kalirsin.Kufur sebebiylede sikayet ediliceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep eleştiri hep eleştiri biraz da destek olun be koçlarım uygun fiyat olması için oyunu 5 dolara pazarlıycam biraz destek verin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.