Şimdi Ara

Fps oyunları için mouse ve pad arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar en az 3 tane aynı ve farklı konu açtım diğerlerinide bulabilirsiniz lütfen fps oyuncuları için üretilmiş mouse ve pad önerin yardım edin şimdiden teşekkürler

• zowie spawn pad lere bakmanı tavsiye ederim. şuan da kullanıyorum gayet memnunum
  • a4 tech x7 modelleri gayet güzel
  • bütçen nedir ?
  • einhander kullanıcısına yanıt
    300 lira bütçem var @einhander
  • ben biraz daha kaliteli bir marka arıyorum arkadaşım başka önerebileceğin bir marka varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Csamet06

ben biraz daha kaliteli bir marka arıyorum arkadaşım başka önerebileceğin bir marka varmıdır ?

Razer veya Logitech ürünlerine bakabilirsiniz. Fareyi tutuş şeklinize göre G9x, G500S, G700S, Deathadder gibi farelere bakabilirsiniz. Yazdığım ürünlerin kumaş padlerde güzel çalışacaktır Goliathus Speed Edition'a bakabilirsiniz pad olarak da. Farklı bir mousepad almak istiyorsanız ve alacağınız mousepad kumaş ise mutlaka etrafının örülü olmasına dikkat edin ömrünü ciddi oranda uzatıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Silence34 S kullanıcısına yanıt
    elim benim biraz büyük bütün fareleri inceledim ama elime sığarmı serçe parmağım dışarıda kalırmı o biraz sıkıntı birde benim tuşlarla galiba işim olmucak g700 e baktım 13 tane tuşu var ben ne yapayım 13 tuşu ben fps oyuncusuyum işte birde o sıkıntı var
  • quote:

elim benim biraz büyük bütün fareleri inceledim ama elime sığarmı serçe parmağım dışarıda kalırmı o biraz sıkıntı birde benim tuşlarla galiba işim olmucak g700 e baktım 13 tane tuşu var ben ne yapayım 13 tuşu ben fps oyuncusuyum işte birde o sıkıntı var

Benim elim de büyük serçe parmağım biraz dışarıda kalıyor fakat havada tutuyorum zaten o yüzden sıkıntı yaşamadım şu ana kadar kullandığım en konforlu farelerden G700. Ben FPS ve MOBA ağırlıklı olarak neredeyse her türü oynadığım için makro tuşları işime yarıyor ve eskiden beri alışkınım onlar olmadan eksik hissediyorum. Kullanmadığınız zamanlarda da zaten yanlışlıkla falan basabileceğiniz yerlerde değiller. Ayrıca en çok da masaüstünde kullanıyorum ikisini İleri-Geri ikisini Önceki-Sonraki sekme birini de çift tıklama için. Alışınca vazgeçilmez oluyor bela bir şey. Kablosuz olması bence en büyük avantajı ben kablolu fare de malesef kullanamıyorum. Kablosuz olarak Razer Ouroboros var serçe parmağın orada da desteği olan bildiğim tek fare fakat fiyatı biraz fazla pahalı hatta Razer ürünlerinin fiyatı genellikle pahalı. Ayrıca benim elimde Ouroboros bile ufak kalır serçe parmağımı üzerine koyabileceğim kadar geniş bir fare olması için en az 6-7 cm lik bir uzantı gerek farenin sağ tarafına hem ellerim büyük hem de biraz dolma parmaklıyım Ouroboros'un o desteğini benim yüzük parmağım tek başına doldurur zaten :D

anlıyorum yani siz g700 den yanasınız ? ben g700s'i beğendim özellikler aynı ama görünüş farklı
  • quote:

anlıyorum yani siz g700 den yanasınız ? ben g700s'i beğendim özellikler aynı ama görünüş farklı

Sadece üzerindeki kaplama desenli G700S'de. Ağırlık anlamında hafifletildiğini söylüyorlar. Bir de G700 5700 DPI G700S 8200 DPI. G700'den yanasınız derken ben kullanıyorum ve memnunum fikir vermesi açısından söyledim. Fare alırken tutuş şeklinize uygun mu mutlaka deneyin önceden gerçi G700 iki tutuş şekline de uygun bir fare fakat denemeden almamak gerek.
    anlıyorum yardımınız için teşekkürler
  • google amcamiza bakin bakalim dunyanin en iyi.mousesi yazinca ne cikiyor Cyborg R.A.T 9 kullaniyorum :)))

her parcasi sokulup takilabiliyor...

ama turkiyede yok ben mouseyi USA HOUSTONdan aldim.klavyeyide kanada torontodan aldim.imzamdaki ilk ciktigi zamanlar almistim bf3 rakibim oldugunu sanmiyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wolftired kullanıcısına yanıt
    rat 9 u biliyorum ama dediğin gibi türkiyede yok olsa direkt dalacam ne kadara getirtdin yada getirebilme sansın varmı?
  • 300 TL bütçe ayırdıysanız seçenek bol olur, sadece Fps oyunları söz konusuysa ;

1. Steelseries Sensei + Steelseries Qck
    2. Razer Deathadder 2013 + Goliathus
    3. Razer Taipan Expert + Goliathus
    4. Zowie FK + Steelseries Qck
    5. Zowie Ec2 + Steelseries Qck
    6. Steelseries Kana + Steelseries Qck

daha bir çok set türetilebilir, genel olarak steelseries, razer, zowie mouselar ve mousepadler fps oyunlarına özel üretildikleri ve profesyonel oyuncular tarafından tercih edildiklerinden dolayı size de yeterli olacağını düşünmekteyim.
  • razer da 2013 ve goli speed al tam fps için bunlar
  • hogarayt kullanıcısına yanıt
    ilk öncelikle çok teşekkür ederim vede siz hangi secenekten yanasınız onu merak ettim vede razer ürünlerinin tuşlarından gıcır gıcır ses geliyormuş galiba öle duydum ?
  • quote:

rat 9 u biliyorum ama dediğin gibi türkiyede yok olsa direkt dalacam ne kadara getirtdin yada getirebilme sansın varmı?

usaya gittiğimde aldım houstondan...

eğer almak istersenız 1 ay sonra kanada torontoya gidicem oradada vardır sanırım... mutlaka temin edebilirim :) pmden ulasabılırsınız bana...
  • Bütçe varsa Razer , yoksa A4tech
  • Csamet06 C kullanıcısına yanıt
    Uzun süredir Razer Deathadder kullanıyorum gıcır gıcır bir ses duymadım açıkçası ama sorun yaşamış arkadaşlar da olabilir. Ben cs ve cs go oynayan biri olarak, sensei raw rubberized, navi qck pad alırım ya da razer taipan ve qpad uncoated seti yaparım. Tabi bu benim kendi tercihim ve daha önceki tecrübelerime ve kullandığım mouselara bakarak böyle bir şey ortaya çıkıyor benim için. Yani genel olarak yukardaki mouseların çoğu fps oyunları için ideal donanımlar, tabi sizin el yapınız daha önceki mouse tecrübelerinize göre bir set oluşturmanızda fayda var. Ve böyle bir bütçe harcanıcaksa, en azından mouseları deneyerek almanız sizin faydanıza olur. Daha sonra hayal kırıklığı yaratabilir. Örnek olarak eli aşırı büyük oldugu halde kinzu alıp, sonrasında bu mouse ufacıkmış elimde kayboldu demesi gibi bir şey yaşamayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.