meraba arkadaşlar imzadaki ekran kartı yandı yerine 8600gt aldm kart sornsuz çalışıyor fakat bu csye girince fps 30 40 ilk oyun açıldığında 100 ama servera girince durum değişiyor!! bir bilgisi olan arkadaş varmı?? tşekkürler
ekran karTını çıkarTdıkTan sonra formaT aTTın mı? beLki eski ekran karTının driverLeri çakışıyordur
attım kardş atmam mı cs yide silip yükledm ama yok hala aynı
ekran karTını updaTe eTTin mi ?
bide cs_raTe ayarLarı war onLarı bi araşTırıp yap düzeLir sanırım :(
ekran kartı ayarlarını yapacaksın 8600gt de cs süper oynanıyor.ben evde 8600 kullanıyorum dahada iyi cafede 8600gt cok akıcı.ekran kartı ayarlarını yapmak cok basit bana ulaşırsan yardımcı olabilirim.
sabit 100 fps ile oynaman lazım. uygun en son driveri nvidia nın sitesinden yükle.daha sonra ekran kartı ayarlarından dikey senkronizasyonu kapatıp oyuna gir.
sadece dikey senkronizasyonla cok iyi sonuclar alamaz ki.ben ayarları tutturmak için denemediğim yol kalmadı sonunda arkadasın ayarları uyguladım sonuc süper.
Nasıl yapıldığını paylaşın belki başkalarınında işlerini görürsünüz.
quote:
Orjinalden alıntı: blackenedd
sadece dikey senkronizasyonla cok iyi sonuclar alamaz ki.ben ayarları tutturmak için denemediğim yol kalmadı sonunda arkadasın ayarları uyguladım sonuc süper.
quote:
Orjinalden alıntı: zamirpolen
Nasıl yapıldığını paylaşın belki başkalarınında işlerini görürsünüz.
quote:
ewet bencede payLasıN.basKasıNa da yaRdıMcı oLuRsuNuz!
tamam beyler.baslayalım o zaman Bağlantı optimizasyon - Kapalı Dikey senk - Zorlama Kapalı Doku Süzme - Kalite - Yüksek Kalite(benim kullandığım) Yüksek performansda olabilir. Doku Süzme - Eşyönsüz örnek optimizasyonu - Açık Doku Süzme - Negatif LOD tercihi - Durdur Doku Süzme - Trilineer optimizasyon - Kapalı Eşyönsüz süzme - 8x Hata Raporlama - Kapalı Keskinlik Yumuşatma - Gamma Düzeltmesi - Kapalı Keskinlik Yumuşatma - Mod - Kapalı Keskinlik Yumuşatma - Şeffaf - Kapalı Mipmapları zormala - Hiç Sınırlayıcı doku kıskacı - OpenGL özelliğini kullan Uzatma Sınırı - Kapalı Çoklı Gösterim/Karma GPU Hızlandırma - Tek ekran performans modu Üçlü ara bellekleme - Kapalı
Bunları yaptıktan sonra -reforce- diye bir program var hangi ayarda oynuyorsanız 100 yapın ve oyuna girin.reforce refreshloockun bir benzeri.sorun olursa burdayım
quote:
ama cs için bahsediyoruz. dikeysenk kapatılması yeterli olabilir.tabii dikeyi kapayıpta anti-aliazing i sona dayadıktan sonra bir işe yaramaz.ona göre ayarlamak lazım.fps çok düşük olduğu için aklıma ilk dikeysenk ayarı geldi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme