Şimdi Ara

FPS SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar: rambocuk
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben dün sabah bilgisayarımı tarattım antivirüs programıyla artından cs 1.6 ya gırdıgıme fps 30 larda 20 lerdeydı onceden 99 100 dü forumları okudum pc nın ıcı tozlanmışdır dedıler ıcını temızledım gene fayda etmedi sonra belki yanlış bır dosya sılmısım veya eklemişimdir diye sistemi geri yükledim gene fayda etmedi ve sımdı bugun format attım fakat hâla aynı yardım edebilecek olan varmı? teşekkürler şimdiden

Pc donanimi İntel Dual core 2 E4600 2.40 ghz işlemci 2 gb ram Ati hd radeon 2600 pro super ekran kartı 512mb 128 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey Amca -- 18 Eylül 2009; 1:23:01 >

• oyuna girerken av kapamayı denedinmi?
  • av kapama? nasıl oluyor

bide bu fotoyu cekdım onceden koyan ark a faydası olmuş

FPS SORUNU
  • Arkadaşlar Sorun düzeldi İşlemciyi sogutan cihazın altına termal krem sürdüm suanda cok güzel 99 dan aşşagı ınmıyor herşey için teşekkürler
  • Ekran kartından memnun musun? Ekran kartı alıcam da , hd 2600 pro almayı düşündüm.Hem ucuz hem iyi geldi gözüme.128 MB Fx5200 Kullanıyoruz hala ya
  • Hocam bendede hd pro 2400 var ve bendede fps sorunu mevcut.Ve benimde ekran kartım 512 mb.

Şimdi bu termal kremi bende sürsem? Ne işe yarar nereye sürülür nasıl sürülür bilmiyorum.

Yardım edersen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahn !

Hocam bendede hd pro 2400 var ve bendede fps sorunu mevcut.Ve benimde ekran kartım 512 mb.

Şimdi bu termal kremi bende sürsem? Ne işe yarar nereye sürülür nasıl sürülür bilmiyorum.

Yardım edersen sevinirim.

eger ilk defa yapacaksan hiç ugraşma tanıdıgın bır cafeci fln varsa götür sana yapar termal macunu kasanın ıcındekı işlemciyi sogutan pervaneyı ve bakır tabakayı cıkarıp bakırın işlemci ile temas ettigi yere cok az süreceksin fazla sürersen bu sefer sogtmaz aksine ısıtır Ayrıca sogutucuyu takarken eger tam oturmassa elinle oynadıgına hafif oynarsa yerınden pc acılıp reset atar durmadan taktıgın zaman elinle kontrol et oynuyormu dıye
    quote:

Ekran kartından memnun musun? Ekran kartı alıcam da , hd 2600 pro almayı düşündüm.Hem ucuz hem iyi geldi gözüme.128 MB Fx5200 Kullanıyoruz hala ya

Ekran kartım Counter strike için idael ama bn silkroad online oynadıgım ıcın oyun 3d speed over desteklı ekran kartı istiyor ama gende acıyor kasma olmuyor:) güzel parasının hakkını verıyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey Amca -- 18 Eylül 2009; 2:54:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlarda fps kitlenme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    CRYSİS2 DÜŞÜK FPS SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    fps sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer işlemciniz aşırı ısınmıyorsa, termal pasta sürmeniz birşey ifade etmez.

Everest gibi bir programla boşta ve yükte işlemci sıcaklıklarına bakın. Eğer ki işlemci sıcaklığı 70C'yi geçiyorsa, o zaman termal pasta sürmeniz gerekebilir, aksi taktirde gerek yok sürmenize.
  • evet bende ordan farkettim zaten 83 85 lerdeydi açtım sürdüm suanda 38 i geçmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey Amca -- 18 Eylül 2009; 3:21:32 >
  • benim bi arkadasın işlemci cok ısındıgı için reset atıyodu pc sürekli.işlemciyi alıp buzdolabının dondurucu kısmına koyuyodu.zararı olur mu öyle ?
  • su ile temas etmedigi sürece belli bir sogukluga kadar dayanabılıyor dıye bılıyorum ben fakat yeni bir fan almasını onerırım hem fazla elektrık harcar hemde oyun oynıyamaz fazla ağır programları calıstıramaz calıstırsa bıle bilgisayar kaldırmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

benim bi arkadasın işlemci cok ısındıgı için reset atıyodu pc sürekli.işlemciyi alıp buzdolabının dondurucu kısmına koyuyodu.zararı olur mu öyle ?

İyi de işlemcinin geri ısınması 5 dakikadan fazla sürmez.
  • Benim bu işlemci soğutucusu vs. den çok başım yandı. Şimdi soğutucu blok tam oturmadıysa ısıyı dışarı atamaz. Sorununuz yokken termal macun değiştirmeyin(benim gibi). Sadece işlemciden de olmayabilir. Ekran kartı soğutucusundan da olabilir. Fanı varsa tozdan dönmez, ısınır, fps düşmesi yaşanır.

Bu arada Ümit bey, kaliteli termal macunlarda 1-2 derece düşüş görülmüştür.
  • Artist, Overclocking bölümü 2004- 2008 konularına bi göz at bakıyım kim neler yapmış.
    Su soğutma ile Türkiye rekoru kırıyoduk zamanında.

Kaliteli termal pasta duruma göre 8-9 dereceye kadar düşüş sağlar.
    Ama overclock yapmıyorsanız gerek yok.

Yok ille alacam diyenlere Arctic Silver 5 veya AC MX-2 tavsiye ederim.
  • fps ne ?
    sXe li serverlarda çalışıyor mu?
    ne yararı var?
    ne işimize yarar?
    nasıl kullanabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabloXT

Artist, Overclocking bölümü 2004- 2008 konularına bi göz at bakıyım kim neler yapmış.
    Su soğutma ile Türkiye rekoru kırıyoduk zamanında.

Kaliteli termal pasta duruma göre 8-9 dereceye kadar düşüş sağlar.
    Ama overclock yapmıyorsanız gerek yok.

Yok ille alacam diyenlere Arctic Silver 5 veya AC MX-2 tavsiye ederim.

Kaliteli bir Termal macun ile ben (2.5 liraya almışdım:=)) gerçekden bilgisayar yüksüz iken 8 9 dereceye kadar dusuyormu eger dusuyorsa hangı termal macunu onerırısın ayrıca pervane ıle sogutuluyor su sogutmalı deıl

• 2.5 liraya pek bir şey olmaz

Onun dedikler 15 TL'den başlıyordu. Su soğutma zaten ayrı bir şey.
  • tmm 15 lira sorun olmaz eger bılgısayar yukte ıken 20 30 derece olacaksa feda olsun:) kasmasın yeter

ayrıca su sogutma dememın ndenı 8 9 dereceyi su sogutma ıle sagladıklarını sandım normal fanlı sogutularla sağlıyorlarsa super:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.