Başlıktaki gibi FPS sorunu yaşıyorum arkadaşlar season 4 patchleri geldiğinden beri FPS m oynanmayacak kadar düştü gerçi ondan öncede pek yüksek sayılmazdı ama idare ediyordum bilgisayarım Samsung R525 3GB Ram, 1GB ATI Mobility Radeon HD 5400 Series Ekran Kartı, Cpu ise AMD Athlon 2 Dual Core M300 2.00 GHZ kasma sorunu yaşamam normal mi yoksa bunun bir çözümü var mı çözünürlükleri düşürmeyi denedim fark etmiyor ayrıca gamebooster sadece 2 fps falan fark ettiriyor cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..
Season 4 geldi fps battı,çözüm bulacaklardır yakında.
Son patch den sonra ciddi bir sorun var. Destek ekibine konuyu bildirin çözüm bulmaları lazım acilen.
Bencede bir çözüm bulmaları lazım sanıyorum ki benimle aynı sıkıntıyı yaşayan oyuncular var ve oyunu bırakmama çok az kaldı..
Ben bazı ayarlar yaptım eski haline döndü.Nedense ekran kartı ayarlarını kaliteye alınca daha az kasıyor(tüm oyunlarda) :S .Daha da iyi grafik veriyor.
Ciddi misin bi denemeliyim :)
quote:
Orijinalden alıntı: Giannizero
Ciddi misin bi denemeliyim :)
Valla hepsini düşük yaptım mipmap vs(ati radeon hd 4650) oyun grafiklerinden de hepsini düşük yaptım ama minion bana vurunca kasıyordu.Orta grafiklere getirince de bir şeyin üstüne gelince anında 20 fps oluyodu.Şimdi varsayılanlara aldım kasma yok. Hatta şimdi hepsini kaliteli deniyorum :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme