Şimdi Ara

Fractal Design Meshify C Mini Dark Tempered Glass SATILIK / TAKASLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Takaslık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Fractal Design Meshify C Mini Dark Tempered Glass SATILIK / TAKASLIK

Kasa kusursuz durumdadır vidaları fanları duruyor çalışmayan aksamı yok. kendi 2 orijinal fanı haricinde 3 adet ekstra fan ile vereceğim, isteyene rgb fan ile de verebilirim fiyat farkı olur.

Fotoğraflarda fanların takılı olmaması yanıltmasın takıp teslim edeceğim, üzerinde farklı fanlar vardı orijinal fanlar duruyor.

Mini dark TG versiyonudur yani MicroATX veya daha küçük anakart takabilirsiniz tam boy ATX anakart desteklemez, yan paneli karartılmış temperli camdır.

Sistem değişikliği yaptığım için satıyorum ATX anakart aldım kasaya sığmıyor.

Malum döviz durumu nedeniyle önceliğim temper cam panelli ATX bir kasa ile takaslamak, zira 2 gün önce favoriye attığım sıfır kasa 2 günde 450tl zamlandı, satıp üzerine ekleyip alana kadar defalarca fiyat değişiyor.

Rampage everest frisby vs markalarla ilgilenmiyorum kaliteli bir kasa bakıyorum aynı bunun gibi, hatta meshify c ATX ile takaslamak isteyen olursa harika olur Fractal Design Meshify C Mini Dark Tempered Glass SATILIK / TAKASLIK 

Takas konusunda elinizdekini yazarsanız altını üstünü konuşuruz.

Satılık olarak pazarlık payı hiç yoktur 900tl satış fiyatı, 895 olmaz lütfen birbirimizin vaktini harcamayalım, düzgün sıfır kasalar 1800-1900den başlıyor yapabileceğim birşey yok fiyat konusunda şikayetiniz varsa ekonomi bakanına iletin lütfen.

Sadece ankara içi elden teslim, zaten kargolasam bi ton kargo parası çıkar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.