Şimdi Ara

FragFX Shark PS4 - Lisanslı Mouse ve Analog (Klavye Değil!) İNDİRİMDE!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Ürünü bilen bilir, bilmeyenler için kısaca anlatayım,

Controller in rahatlığını ve Mouse un keskin nişan alma özelliğini bi araya getiren yegane Alettir kendisi.

TAMAMEN KABLOSUZ, Xim deki gibi kablo kalabalığı ile uğraşmıyorsunuz. PS4 e alıcısını takıyorsunuz ve çalışıyor.

Sağda 2000Dpi lık mouse, ve Sol elinizde de controllerin sol tarafı , yani joystick , tetik düğmeleri, PS düğmesi ve programlanabilir düğmeler ayar tuşları bulunuyor. Klavyede saçma sapan WASD ile shift e basacağım diye falan uğraşmıyorsunuz, Macro ayarlayabiliyorsunuz. tetik sıkma patternleri ile oyunlarda tepmeyi minimuma indirebiliyorsunuz. daha birçok özelliği var.

Kullanım kolaylığı olarka piyasadaki ürünlerin içerisinde 1 numara. Lisanslı bir ürün olduğu için de, hiç bir System update i ürününüzü devre dışı bırakmaz.

Ürünü Splitfish almanya'nın kendi mağazasından aldım. sıfır ayarında.
    ürünün kendi fotolarını çekip akşama buraya koyarım.

FragFX Shark PS4 - Lisanslı Mouse ve Analog (Klavye Değil!) İNDİRİMDE!

ürünle ilgili bir youtube videosu

fiyat 500 TL !!

mantıklı ürünlerle takas olur, ama don lastiği ile falan taks düşünmüyorum. PARA önceliğim.

PM atarsınız arkadaşlar. saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 15 Mayıs 2018; 16:18:1 >

• öm gönderildi
  • Öm attım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öm gönderildi
  • Arkadaşlar,

ilginize teşekkür ederim. 4-5 ay satılıkta durdu kimse bakmadı ürüne , noldu internette biri alın mı dedi inceleme mi yapti bilmiyorum, herkes akın etti ürüne, PM lerin bini bir para :))

gel gör ki satacam diye türkiyue'ye gelirken yanımda getirdiğim ürünü yazlıkta unuttum. yazdan beri orada ha aldım ha alacam, valide hanım saolsun alacam dedi, iki kere gitti değişik sebeplerden bakamadı, ama dün acı haberi aldım.
    "Oğlum bulamıyorum, dediğin yerlere baktım ama yok"

ümidim kırıldı. satışı ikinci bi haber alana kadar donduruyorum. sağlıcakla kalın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.