Şimdi Ara

MACBOOK PRO 17' Early 2011 // i7-16GB 1600MhzRam // 250GB SSD+750GB HDD/// İNDİRİM!! TAKAS OLUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar,

BÜTÜN AÇIKLAMALARI DİKKATLE OKUYUN LÜTFEN GEREKSİZ SORULARLA MEŞGUL ETMEYİN RİCA EDİYORUM.

Yaklaşık 2 sene önce 2. el olarak yurt dışından aldığım, sorunsuzca çatır çatır kullandığım MacBookPro'mu satıyorum. Yeni işimden yeni laptop aldıkları için ihtiyaç fazlası olarak bulunmakta elimde.

ÖZELLİKLERİ
    Early 2011 MacBook Pro.
    32 nm "Sandy Bridge" 2.2 GHz Intel "Core i7" processor (2720QM)
    17" FullHD Ekran
    1GB GDDR5 Ram Radeon HD 6750M

Detaylı Stock özellikleri için >>http://www.everymac.com/systems/apple/macbook_pro/specs/macbook-pro-core-i7-2.2-17-early-2011-unibody-thunderbolt-specs.html

UPGRADELERİM

Crucial 16GB Kit (2 x 8GB) DDR3L-1600 1600mhz MT/S SODIMM RAM (500 TL ortalama fiyatı)
    normalde üstünde 4GB 1066mhz ram olur

SAMSUNG MZ-75E250BW 850 Evo 250 GB 2,5 inç Sata 3.0 Dahili SSD (420 TL ortalama fiyatı)

Optik sürücüyü çıkarıp, içerisindeki 750 GB lık hard diski de oraya yerleştirdim.
    Sistem SSD olmak üzere, toplamda 1TB hard diski bulunmakta.

Ürün canavar gibi çalışmakta.

Pili 580 Civarı Cycle da, Pil Durumu : İYİ (onun da ekran görüntüsünü koyarım eve geçince isteyen olursa) Şarja takılı olmadan sorunsuzca 4-5 saat hatta güç tasarrufu kasarsanız daha uzun gidiyor. Tabii ki ilk günkü gibi değil ama hala iyi.

DİKKATLİ OKUYUNUZ

Ürün benimle birlikte Dünya'nın yarısını gezdi. Evet abartmıyorum, 10 ay boyunca Türkiye'nin Batısındaki amerika ve avrupa kıtasındaki neredeyse bütün ülkeleri ziyaret etti çantamda. Kayıtlar yaptım, Video editler yaptım şu bu.

Eee bundan bize ne arkadaş?? diyebilirsiniz,

Ürün Kasa olarak kozmetik olarak muhteşem bir durumda değil. Alt kısmı ve kenarları çantaya girip çıkmaktan çizilmiş falan durumdadır. KESİNLİKLE EZİK KIRIK YAMUK YOKTUR. Değişeni boyalısı yok :P

Alt kapağı upgrade, fan temizliği vs için açtık kapadık şu bu, Optik sürücüye taktığımız Hard Disk yuvası yarım milimetre büyük geliyor, bu genel bir sıkıntı bu upgrade i yapanlarda. Bu nedenle O kısmı tam anlamı ile oturmadığı için yerine, çok hafif bi diş yapıyor alt kapak. AÇIKLIK YOK, SADECE DİŞ YAPIYOR. isteyen gelip bakabilir, inceleyebilir sorun yok.

Orjinal Adaptörü ince kablo tarafı adaptörün dibi biraz sıyrıldı (fix problem) elektrik kablosu ile güzelce kapattım. yenisini alma fırsatı olmadı, ama sağlam olduğu için sorunsuzca kullanıyorum.

Son sorunu ise, 3 USB den 1 tanesi çalışmıyor. Artık ne oldu bilmiyorum. Onu tek tamir etmiyorlarmış Apple store a falan sordum, Logic Board ı kökten değişelim dediler pahalı diye girmedim o işe.

Özetle, Kozmetik ve 1 USB dışında hiç bir sorunu bulunmayan, Canavar Gibi, Upgrrade olmuş, Fırtına gibi çalışan MacBook Pro'mu satıyorum.

Yemin ediyorum, Lenovo i510 i7 falan aldılar, benim 2011 Mac Kadar hızlı çalışmıyor. yarısı kadar hızlı çalışmıyor. Ama napim sonuçta şirkette MAC kullanmıyorlar.

SATIŞ KOŞULLARI

Ürünün Fiyatı ; 3800 TL dir.

TAKAS SADECE AŞAĞIDAKİ ÜRÜNLERLE OLUR;

Sıfır veya İkinci el
    Yurt Dışı Kayıtsız iPhone 7 PLUS
    Yurt içi Kayıtlı iPhone 7 PLUS (üstüne verilecek falan konuşulur)
    iPAD PRO (tercihen büyük hafızalı) (+ - tutarı konuşulur)

DJI Mavic PRO Drone - sıfır tercih, ikinci el bakılarak konuşulur.

HANDHELD GİMBALL KAMERA SABİTLEYİCİ - Cep Telefonları için Gimbal Sabitleyici. (+para)
    DJI OSMO veya OSMO MOBİLE (+para)

Bunların dışında bu tarz ürünler önerin ama başka bi laptopla veya eski cep telefonları ile takas düşünmüyorum.

İstanbul içi, gelip deneyip görüp gönül rahatlığı ile alıp gidebilirsiniz,
    İstanbul Dışı, heryere kargo yapılır güzelce paketlenip. Ama önce ödeme alınır. Bunda asla farklı bi sistem uygulanmaz.
    ÖZellikle söylüyorum, SANAL PAZAR, PTT KARGO KAPIDA ÖDEME, ŞU BU ALTERNATİF HİÇ BİR SİSTEM KULLANILMAYACAKTIR.
    (tecrübe ile sabittir, sahtekarlar bu sistemlerin çok güzel açıklarını bulmuş milleti dolandırıp duruyorlar)

Haaa, diyosanız, Sen kimsin? sana nasıl güveneceğiz?

Forum geçmişim , yaptığım onlarca satış(al satçı değilim hepsi kendi kullandığım ürünlerdir), referanslar, kişisel bilgilerim, herşeyim açık. sosyal medyalarda gizli saklı kişi değilim. Gel gör ki kullanıcı adım zaten adım soyadım... anlatabildim mi. Forumdaki bi çok sahtekar gibi gizli saklı birisi değilim.

En uygunu bence de gelip görüp içinize sine sine konuşarak anlaşarak satın alıp paranızı elden verip laptopu huzurla kullanmanızdır, ama uzaktan satın almak isteyenler için yazdım bunca şeyi.

ürünün resimleri,

MACBOOK PRO 17" Early 2011 // i7-16GB 1600MhzRam // 250GB SSD+750GB HDD/// İNDİRİM!! TAKAS OLUR

MACBOOK PRO 17" Early 2011 // i7-16GB 1600MhzRam // 250GB SSD+750GB HDD/// İNDİRİM!! TAKAS OLUR

PM lerinizi bekliyorum.

Herkese iyi günler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 13 Mart 2017; 12:49:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.