Şimdi Ara

FRAM ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Texas instrument ın MSP430F serisi microcontroller kullanmak istiyorum ancak içerisindeki memory bana yeterli değil.Ben de Fram eklemek istiyorum ancak microcontroller ı ilk defa kullanıyorum ve FRAM i microcontrollerın hangi bacaklarına nasıl bağlamam gerekiyor bilmiyorum.Ve neye göre bağlıyoruz bilgilendirirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

• FRAM, özel bir RAM çeşididir(feromanyetik), dolayısıyla aramalarınız sonuç vermemiş olabilir. SRAM ve DRAM'ler daha yaygın, RAM entegre diye aratsanız da olabilir.
    Seri ya da paralel olarak haberleşilebilir. Elinizdeki işlemciye ve piyasadaki entegrelere göre seçim yapacaksınız.

Benim tavsiyem ise ya kullandığınız entegreyi değiştirin(daha yüksek kapasitelisiyle) ya da kodunuzda optimizasyona gidin, gereksiz global tanımlardan kaçının.
    Ve de sanırım RAM ile ROM farkını bilmiyorsanız, öğrenin
  • RAM ile ROM arasındaki farkı biliyorum ancak ild defa böyle bir işlem yapacağım için nasıl yapmam gerektiğini bilmiyordum.Daha büyük bi kapasiteye de ihtiyacım yok hem maliyeti hem de kapladığı alanı artırır ve bunlar da benim istemediğin şeyler.Seri olarak haberleşme yapcam zaten.Yazmam gereken kodlar da dediğiniz gibi basit olacak keza kompleks bi kod yazacak seviyede değilim henüz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +90 ekleme sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.