Şimdi Ara

framerate sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • p4 3 ghz işlemci, 2gb ddr ram ,hd 3650 512mb ekran kartı, win xp işletim sistemimle oyunu ancak 10-20 fps arasında zar zor oynayabiliorum işin garibi oyunu full ayarlarda daha rahat oynayabilmem bu sorunla karşilaşan çözüme ulaşabilen yada yardımcı olabilecek arkadaşalr varmı ekran kartı son sürücüler yüklü 9.5 cata felan ne yaptiysam dengeli bi hale getiremedim, sistemimmi kötü acaba anlamadim low ayarlarda rahat oynamam gerekir halbiki20 üstü olması lazimki doğru düzgün oynanabilsin.

• hocam ,ekran kartın 1 gb olmalı en az ,4850 ati,yada 9800 nvidia olmalı,ramin en az 3 gb olmalı bende 4 gb,p4 dual core 2.4 var ve bende ekran kartı geforce 9500 olmasına rağmen,35*40 fps ancak alabiliyorum,sana tavsiyem ayarları,medium a çekip,bütün shadow ayarlarını kısman,
  • portakal sen baya iyi alıyomuşun
    ben 2 gb ram e8400 işlemci hd4850 ekran kartı ile 15 lere düştüğünü görüyorum (old tarantia, noble bazı yerleri vs vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smarthan -- 11 Haziran 2009; 23:24:31 >
  • Arkadaş işlemciden kaybediyor. Benim diğer makineye yani işlemci P4 3GHZ olana HD4850 taktım, fps genelde 20-25lerde seyrediyordu. Aynı şartlarda AMD X2 6000+ 3Ghz işlemcide 80-100ü görüyorum. Tarantiada 50 - 60 FPS fln.
  • cift islemcili cpu gerek malesef performans icin
  • low ayarlarla high ayarların arasında fps farkının olmaması saçma ,sanki oyundan kaynaklanan bi sorun var gibi gelio bana ama nese işlemcinin değişme vakti gelmiş demekki saolun yorumlar için
  • ben neden bu kadar düşük alıom acep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smarthan -- 12 Haziran 2009; 17:08:35 >
  • abi ben bu oyundaki fps sorununu hiç anlamadım,senin dediğin gibi tarantia da bende de 20 ye düşüo ama altına düşmüo,yada keshde kalabalıkta v.s
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.