Franco kullandım hacklendim. trojanda yoktu . tarattım hiç bişey yok ama bi girdim password yanlış diyor 61 wariorum gitti emeklerime yazık chitin +7 set +7 glave vardı
kullanırken passini değiştinmi hiç kullanım suresinde pass deişmediysen başka birşeydendir o bence ama değiştiysen virus warsa ozaman gitmiştir charın
franco hariç virüs kapman için milyonlarca yol var
quote:
Orjinalden alıntı: kingk@@n
franco hariç virüs kapman için milyonlarca yol var
+1
hiç trade yaptınmı msnden bişi aldınmı cafelerden oyuna girdinmi herhangi 2. biir kişiye şifreni verdinmi vs vs vsv vs vs.....
evt hiç tanımadığım bi cafede 1 kere girdim ama eve geldiğimde şifreyi değiştirdim ertesi gün şifre yanlış dedi. arkımla gitmiştim o cafeye onunda carı gitti 2 mizde bası boş kaldık oynamadığınız car varsa msnden verebilirmisiniz Allah Rızası için msn mstf-bjk03@hotmail.com dilenmiyorum zor durumdayım 53 lvl bile olur lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: ArDe
evt hiç tanımadığım bi cafede 1 kere girdim ama eve geldiğimde şifreyi değiştirdim ertesi gün şifre yanlış dedi. arkımla gitmiştim o cafeye onunda carı gitti 2 mizde bası boş kaldık oynamadığınız car varsa msnden verebilirmisiniz Allah Rızası için msn mstf-bjk03@hotmail.com dilenmiyorum zor durumdayım 53 lvl bile olur lütfen
rica ettim herkese değil hacklendim bi yardım edin dedim
öncelikle geçmiş olsun piyasada o kadar çok trojen varki özellikle yeni yazılanların her gün güncelleştirseniz bile koruma programları tarafından farkedilmesi nerdeyse İMKANSIZ.bende zamanında kosp kullandım ve 2 kere soyuldum.programda hiç birşey yoktu ayrıca bilgisayarda da bulamıyodum en sonunda bilgisayarıma format attırdım ve artık kosp kullanmıyorum. bide şu yönden bak adam neden sana o kadar uğraşıp yazdığı programı sana bedavadan versin. böyle programları hiç bir zaman kaale almayın harınızı riske atmayın.
sen franco programını gerçek linkinden mi indirdin yoksa baskasının werdiği sallama bi linkten mi? baskasının werdiği linklerde trajan wardı
O programı kullanmayın sizde.
illa tek çekcem diyosan ver 15-20 YTL [ Cafelerin pre. alış fiyatları bi civarlar] al..
Combo programı için kullanıyosan bişi diyemem yada swift falan..
O zaman adam gibi oyna derim..
Onun exe.si farklı bundan kötü kokular aldım zaten..
İndirdiğim gibi sildimm.
Bu tür işlerle uğraşmayın dün bi arkadaş sölemişdi forumda düzgün bişi sanmıştım
Yanlız şuda var cafeye gittik diyosun ama eve gelince pass resetlidiysen cafeden olamaz. Çünkü Yanlı$ pass. demiş.
ya ne kadar sallamasyon bişey yapıyosun kanıt varmı?? su ana kadar francodan kim hacklenmis??
ben hacklendim ve arkadaşım hacklendi aynı anda kim hacklenmiş görr
Sana yuh diyorum adam hack lendim dio charım gitti diyo sen daha önce hacklenen biri yokki atıyon diyon yuh abi bee
quote:
Orjinalden alıntı: BlackEyed
ya ne kadar sallamasyon bişey yapıyosun kanıt varmı?? su ana kadar francodan kim hacklenmis??
Al bu adam ilk olsun o zaman
bedava char kapmak icin iyi yontem ama olmadı...
küfür ettirceniz ama car mar istemiyorum alla alla hacklendim die sanki herkes car verdide herkesi kendin gibi bilme adam ol birazz
sana tek bişe sölemek istiyorum belki seni en ei ben anlarım çarım hacklendi çar istedim bu sitede kimse vermedi yani bu forumda arama sen en eisi ama kendim kastım koxpla 60yaptım gene ban bu sefer helalimle kasyıom lvl 52rougem var 55yaparsam biraz bieşelr yaparız reall yolla
nerelisin kardeş sen??
Koxp kullandın hacklendin oh olsun
quote:
Orjinalden alıntı: ArDe
niyetin belli senin okadar kişi kullanıyo bişe olmadı sendemi oldu