Şimdi Ara

fransa almanya italya ispanya en mantıklı güzergah nasıl olmalı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zürihte beyaz çizgili park yeri bulabilmek için 3 saat dolaştığımı biliyorum.Şaka değil polis her sokakta ve yanlış yere park ederseniz arabaları anında çekiyor. Otobanı kullanabilmeniz için sticker almanız gerekir. Fiyatı 50 yada 60 CHf sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhhan

Zürihte beyaz çizgili park yeri bulabilmek için 3 saat dolaştığımı biliyorum.Şaka değil polis her sokakta ve yanlış yere park ederseniz arabaları anında çekiyor. Otobanı kullanabilmeniz için sticker almanız gerekir. Fiyatı 50 yada 60 CHf sanıyorum.

hocam para işini nasıl yapalım yanımızda nakit mi taşıyalım türkiyeden çıkarken mi alalım her ülke için yoksa kart mı gezdirelim sizce nasıl yapalım
  • parayı nakit taşıyın bence kartla falan uğraşmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercinoyman

quote:

Orijinalden alıntı: serhhan

Zürihte beyaz çizgili park yeri bulabilmek için 3 saat dolaştığımı biliyorum.Şaka değil polis her sokakta ve yanlış yere park ederseniz arabaları anında çekiyor. Otobanı kullanabilmeniz için sticker almanız gerekir. Fiyatı 50 yada 60 CHf sanıyorum.

hocam para işini nasıl yapalım yanımızda nakit mi taşıyalım türkiyeden çıkarken mi alalım her ülke için yoksa kart mı gezdirelim sizce nasıl yapalım

Şahsen ben yanımda nakit bulundurdum, ancak kredi kartımı da kullandım, hiçbir sıkıntı olmadı, araç kiralama işini gitmeden 7-10 gün önce internet üzerinden avis.de sitesinden kiraladım, araba kiralamada önemli nokta kiraladığınız arabayı başka bir yere özellikle başka bir ülkedeki avis şubesine bıraktığınız zaman ücreti aşırı pahalanmaktadır, bu nedenle imkan varsa aracı aldığınız yere götürmekte fayda var. Arkadaşın dediği gibi araçları nizami park etmeniz lazım aksi halde en kısa sürede gerekli cezai müeyyideler uygulanmaktadır, idare etme olayı yoktur.

• Nakit bulundurun, çünkü orada atm' den para çekerken komisyon ödersiniz, önemli diğer noktada kredi kartınızdan yaptığınız harcamaları aynı para biriminden ödemek için bankanızla iletişime geçin, aksi halde bankalar size döviz satmış oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukukadami

Nakit bulundurun, çünkü orada atm' den para çekerken komisyon ödersiniz, önemli diğer noktada kredi kartınızdan yaptığınız harcamaları aynı para biriminden ödemek için bankanızla iletişime geçin, aksi halde bankalar size döviz satmış oluyor.

sağolun hocam sayenizde konuya eyep hakim oldum teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.