Bildirim
Fransa - İtalya << Final <<< Kim şampiyon ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iki takımda zor gol yiyor uzatmalar hatta penaltılar olabilir italya biraz daha ağır basıyor gibi ben de
italyanın almasını istiyorum ve alacaklar da bence -
İTALYA -
Fransa Brezilyayı eledikten sonra çok havalandı... gök maviler alsın.. ki turnuvada sadece 1 gol yiyen bunuda kendi kendisine atan takım bunu hakediyor.. -
İTALYA -
İtalya -
güzelllll
yine favori olarak çıkmayacağız maça ve böyle olunca ne oldugunu hepiniz çok iyi biliyosunuz -
I LOVE YOU FRANSA bu maç fransa nın bir gol henrynin bi asist riberynin ribery'i severim nede olsa eski kaçak galatasaraylı -
siyaseti karıştırmamak lazım spora ama ...fransanın kazanmasını hiç istemiyorum...
italya.. kazanır inşallah -
fransa -
fransa o defansı zor gecer.italya alır bu macı -
İTALYA ALSIN, FRANSA SEVİMSİZ TAKIM, HELE HALKININ HİÇ UMRUNDA DEĞİL KUPA -
italya'nın katı savunması fransaya sökmez fransa bu macı söke söke alır -
Fransa
İlk başlarda Gillette reklamında Fransa diyen birini ne zaman görsem vay denyo diyodum.Fransa'da nereye kazanacak.Durum ortada ama şimdi -
o önce brezilya diyordu fransa brezilyayı eleyince fransaya döndü
dün portekiz eleseydi muhtemelen bugün italya diyecekti -
fransa'ya turnuvanın başından beri güveniyordum iddaa'nın yeni oyunu uzun vadeli'de fransaya baya yüklü bastım eminimki fransa kupayı kaldıracak bizim cebimizde dolacak -
italya alır -
İtalya -
biz ezelden fransalıyız nick'e bak anlarsın tamammı -
Fransa alır.
Benzer içerikler
- formadan isim silme
- promo forma ne demek
- futbolculardan imzalı forma nasıl alınır
- koç holding boykot mu
- stada saat sokulur mu
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X