Şimdi Ara

Fransa - İtalya << Final <<< Kim şampiyon ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence İtalya bu maçı alacak... çünkü hani bugunlerde İtalyada şike yuzunden dunyanın 5 büyük takımı küme düşürülme ishtimali var yaa.. İtalya bu olaya çok üzülmesinler diye galiba ellerine Dünya kupasını verip acılarını biraz olsun susturacaklar

• iki takımda zor gol yiyor uzatmalar hatta penaltılar olabilir italya biraz daha ağır basıyor gibi ben de
    italyanın almasını istiyorum ve alacaklar da bence
  • İTALYA
  • Fransa Brezilyayı eledikten sonra çok havalandı... gök maviler alsın.. ki turnuvada sadece 1 gol yiyen bunuda kendi kendisine atan takım bunu hakediyor..
  • İTALYA
  • İtalya
  • güzelllll
    yine favori olarak çıkmayacağız maça ve böyle olunca ne oldugunu hepiniz çok iyi biliyosunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • I LOVE YOU FRANSA bu maç fransa nın bir gol henrynin bi asist riberynin ribery'i severim nede olsa eski kaçak galatasaraylı
  • siyaseti karıştırmamak lazım spora ama ...fransanın kazanmasını hiç istemiyorum...
    italya.. kazanır inşallah
  • fransa
  • fransa o defansı zor gecer.italya alır bu macı
  • İTALYA ALSIN, FRANSA SEVİMSİZ TAKIM, HELE HALKININ HİÇ UMRUNDA DEĞİL KUPA
  • italya'nın katı savunması fransaya sökmez fransa bu macı söke söke alır
  • Fransa

İlk başlarda Gillette reklamında Fransa diyen birini ne zaman görsem vay denyo diyodum.Fransa'da nereye kazanacak.Durum ortada ama şimdi
  • o önce brezilya diyordu fransa brezilyayı eleyince fransaya döndü
    dün portekiz eleseydi muhtemelen bugün italya diyecekti
  • fransa'ya turnuvanın başından beri güveniyordum iddaa'nın yeni oyunu uzun vadeli'de fransaya baya yüklü bastım eminimki fransa kupayı kaldıracak bizim cebimizde dolacak
  • italya alır
  • İtalya
  • biz ezelden fransalıyız nick'e bak anlarsın tamammı
  • Fransa alır.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.