Şimdi Ara

Fransa kaçak gezilir mi? (vize olmadan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler Fransa ya gitmek istiyorum fakat vize almam çok zor . pasaport da belki alabilirim

interrail bilet alsam. fransaya trenle gitsem hiç vize pasaport kontrolüne takılır mıyım? (Türkiyede o kadar yerlere gittim kimse bana yabancı mısın vs. demedi) yani burda kontrol yapılmıyor fransa da yapılır mı?

gidersem eğer hotelde kalmayacağım trende vs. uyurum 2-3 gün gezer geri gelirim

yakalansam bile 18 yaşın altında olduğum için kurtulur muyum?

• Anana babana sor bu soruyu onlar güzel açıklarlar sana.
  • bişey olmaz git git..fransanın sana ihtiyacı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

bişey olmaz git git..fransanın sana ihtiyacı var

+1
  • hiçbir şey olmaz.hadi bavulunu topla, git.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanya ya nasıl iltica edilir
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GDOsu fazla kaçmış
  • nick - konu uyumu
  • Çok fazla gdo almışsın pırasa .
  • quote:

Orijinalden alıntı: GDOlu insan

beyler Fransa ya gitmek istiyorum fakat vize almam çok zor . pasaport da belki alabilirim

interrail bilet alsam. fransaya trenle gitsem hiç vize pasaport kontrolüne takılır mıyım? (Türkiyede o kadar yerlere gittim kimse bana yabancı mısın vs. demedi) yani burda kontrol yapılmıyor fransa da yapılır mı?

gidersem eğer hotelde kalmayacağım trende vs. uyurum 2-3 gün gezer geri gelirim

yakalansam bile 18 yaşın altında olduğum için kurtulur muyum?

Türkiye'den direk Fransa'ya gidemezsin (lacivert pasaportlar için biliyorum). Almanya'dan tren ile Fransa'ya geçiş yapabilirsin hiç bir sorun olmadan. Ben öyle yaptım yani. O yüzden Almanya'ya vize al. Zaten almak kolay orada çok fazla Türk var. Sana da yardımcı olacaklar. Son olarak Fransa güzel yerdir

• fransaya gittim trende bile kaçak yolcu falan varmı diye bakılır vizesiz almazlar olurda kaçak geçersen ki %0 ihtimal 18 yaş altına bakmazlar afedersin ebeni s.kerler

değil fransa yunanistana bile kaçak girmek g.t ve hayvansal para ister

edit belki orda 18 yaş altını hafif işlerde çalıştırma olayı varsa vize alabilirsin passaport bilemicem ama interraille zaten vize alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 20 Temmuz 2011; 9:12:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YanYatmışKasa

fransaya gittim trende bile kaçak yolcu falan varmı diye bakılır vizesiz almazlar olurda kaçak geçersen ki %0 ihtimal 18 yaş altına bakmazlar afedersin ebeni s.kerler

değil fransa yunanistana bile kaçak girmek g.t ve hayvansal para ister

edit belki orda 18 yaş altını hafif işlerde çalıştırma olayı varsa vize alabilirsin passaport bilemicem ama interraille zaten vize alınır

Aynen öyle Tren hareket ettikten sonra bir görevli gelip her sıradan biletleri alıp kontrol ediyor. Hatta bir ara tren durmuştu trene polis girmişti ve herkesi kontrol etmişti ( Birde hızlı trene binmiştim )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.