Şimdi Ara

Fransa - Türkiye Avrupa Basketbol Şampiyonası [Son 16, 12 Eylül, 22.00, (NtvSpor)] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
2
Favori
3.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence bugun o hıc gormedıgımız savunmayı gorebılırız.tabı hemen oyundan kopmazsak
    Bobby cok dengelı oynamalı.cedi bakalım batum karsısında ne yapacak ? Ersan mutlaka yuzdelı oynamalı o hucumda etkısız olursa kazanma sansımız yok .semıh bu ana kadar ne yaptıysa daha fazlasını yapmalı cunku daha sert ekıp var sımdı gasol karsısında 5 dk da oyundan dusmustu

Ergin ataman karıyerı boyunca bu tıp maclara ıyı hazırlanmıstır..bakalım ınsallah yıne oyle olur..

Ama o izlanda macında takım gereksız yoruldu yaa.... (((
  • Bu eleme maclarının bır garıp olması da ayrı bır konu bence pek adıl degıl ..tek macla güm gıdıyorsun elenıyorsun ıstersen 5 5 yap 6.mac yenıldın mı gıttın ...fransa mesela adamların elenme ıhtımlaı var.
  • Fransa'nın temposunu düşürüp sete set oynamayı başarabilirsek şansımız var bence.Bizim gibi onlar da asist üzerinden pek oynamıyor.Boris Diaw ve Tony Parker dışında asist özelliği çok yüksek oyuncuları da yok.Hadi biraz da De Colo.Rudy Gobert çok büyük sıkıntı olacak yoksa şansımız çok aşırı düşük değil bence.Ama Gobert Semih'in etkinliğini sıfırlarsa ki yüksek ihtimal baya sıkıntıya giricez.Hücum ribaundu şansı da vermeyecektir pek Gobert.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onların temposu ile oynasak onlar gibi hızlı oynamayı denesek ? Sanki şansımız daha fazla.Savunma formsuz çünkü ve onları savunmamız zor.Bu dar rotasyon ile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ihtimal dahilinde olmasa da inşallah kazanırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Onların temposu ile oynasak onlar gibi hızlı oynamayı denesek ? Sanki şansımız daha fazla.Savunma formsuz çünkü ve onları savunmamız zor.Bu dar rotasyon ile.

Onların temposuyla başa çıkmamızın imkanı yok.Atletizmleriyle ezerler bizi.+Rotasyonumuz inanılmaz kısıtlı ve Bobby,Sinan 32-33 yaşında artık.Tempo yapmalarını engellememiz lazım.

Batum çok kötü 3lük kullanıyor bu turnuvada.Fournier sıkıntı çıkarabilecek olsa da one and box ile baya iş yaparız bence.Sinan-Parker eşleştirip Parker'ı da baya kısıtlayabiliriz.

• İnşallah kazanırız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor beyler ama inşallah yeneriz

https://www.youtube.com/watch?v=VoCuUMTdWA4
  • Fransayı destekliyorum çünkü onlar hak ediyor çünkü onlar daha güçlü ve sağlamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Onların temposu ile oynasak onlar gibi hızlı oynamayı denesek ? Sanki şansımız daha fazla.Savunma formsuz çünkü ve onları savunmamız zor.Bu dar rotasyon ile.

Tempolu oynarsak en fazla 1 devre çıkartırız. Rotasyonumuz çok dar. 5 numara alternatifimiz yok. Ersanın alternatifi yok. Bobbynin alternatifi yok.

• Başarılar 12 dev adam . Umarım kazanırız. Bugun galatasarydan pek ümidim yok ama milli takım kazanır inşallah
  • İnanıyorum yenicez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZOR
  • Yenilmeyecek takım değil bence ancak saçma sapan toplar kaybetmemeliyiz.

• Eski kadromuz olsa bunlara top oynatmazdık.

• Herkes nerede? Ilk ceyregi onde bitirdik. Pek umudum yok ama ya tutarsa

• Top kaybi yapmazsak kolay ucluk yemezsek aliriz bu maci.

• ABİ HARİKAYIZ KONUYA DALIN LAN

• Melih bir üçlük at be kardeşim yeter ya

• Tempo böyle olursa üstünlük bizde olur dostlar. Birde abidik gubidik topları kaybetmesek...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.