Şimdi Ara

fransız arabasının nesi var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler halen daha somut bir dedil koyamadan tartışıyorsunuz.
    ben isterdimki bir aracı kötüleyen kişi bildiklerini de iletsin ama nafile. (bir kaç arkadaş dışında...)

ayrıca topiğin selameti için lütfen hitap tarzlarınızıda değiştirin bir zahmet....
  • BEN DIKKAT ETTIGIME VE KIRICI OLMADIGIMI DUSUNUYORUM AMA..

BILEMIYORUM

Launcher bu arada arabalarımı en kısa zamanda fotolarını cekerım sana gonderırım kımınmıs

yada kım neymıs ogrenırız ama yaptıgın gercekten ayıp bu kadar sınırlı davranma senın canını acıtmıs olabılır bu konu ama bunu benden cıkarman yerıne....................

quote:

Orjinalden alıntı: serkes

beyler halen daha somut bir dedil koyamadan tartışıyorsunuz.
    ben isterdimki bir aracı kötüleyen kişi bildiklerini de iletsin ama nafile. (bir kaç arkadaş dışında...)

ayrıca topiğin selameti için lütfen hitap tarzlarınızıda değiştirin bir zahmet....

• Fransızın kalitesiz olduğunu ispatlasanız ne olur ispatlamasanız ne olur??
    Launcher arkadaşımızın 206 dan ağzı yanmış...O yüzden biraz analtıyor.Hakkı da var... Ama o tüm fransız arabalarını bağlamaz... Ama Fransızlar bu akdar eleştriliyorsavar bir sebebi tıpkı Opel de olduğu gibi...
  • onun agzı yanmıs olabılır kızmıyorum ama bunu cevresınde kı ınsanlarda yasamıs

bunu butun pejolara mal etmek yanlıs bu kadar sorunlu aracta neden cok satıyorum ve satılıyor ucuzda degıl

hakkı yok demedım kı zaten olabılır ama bunun acısını benden cıkarması gerekmıyo hee ben ona satmıs olsaydım veya yetkılı danısman olsaydım ...............

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Fransızın kalitesiz olduğunu ispatlasanız ne olur ispatlamasanız ne olur??
    Launcher arkadaşımızın 206 dan ağzı yanmış...O yüzden biraz analtıyor.Hakkı da var... Ama o tüm fransız arabalarını bağlamaz... Ama Fransızlar bu akdar eleştriliyorsavar bir sebebi tıpkı Opel de olduğu gibi...
  • Tabiki bence de bir sebebi vardır bu kadar eleştirilmesinin.Ama benim 306 dan bi sorunum olmadı.Yani pugın hatası diyebileceğimiz hiçbirşey olmadı.Araç biraz masraflı, doğrudur.Geçen haftalarda göstergeler gitmiş.100 gayme ye yapılmış.Hava yere 100ytl.Ama araç 9 senelik 10. seneye giriyo.Normaldir yani.
    Bir de aklıma bakarsan bağ olur bakmazsan dağ deyimi geldi.Bizim pejoyla problemimiz olmadı bundan sonraki aracımız da pejo olabilir mesela.
  • Evet aynı mantık bende Opel hakkında düşünüyorum , çok eleştiriliyor ama biz hiç sorun yaşamadık... Ne kadar eleştirilsede bir sonraki aracım Opel olabilir diye düşünüyorum bu bağlamda...Çünkü bilidiğin bir araç...
  • bu gune kadar opelden sadece 1 kere agzım yandı ondada bu ugun parası ıle 500 ytl kadar gıttı ama 5 sene once oda kendı hatamdan dolayı silindir kapak contası yandı zaten o gıdınce baya bır masrafıda yanında getırıyor hararet 120 falan gelmıs farkında degıldım acılen denızlıde olmam gerekıyordu ve olamadan arac....... neyse hayırlı aksamlar herkeze

quote:

Evet aynı mantık bende Opel hakkında düşünüyorum , çok eleştiriliyor ama biz hiç sorun yaşamadık... Ne kadar eleştirilsede bir sonraki aracım Opel olabilir diye düşünüyorum bu bağlamda...Çünkü bilidiğin bir araç...

• quote:

Orjinalden alıntı: cosmos8727

bu gune kadar opelden sadece 1 kere agzım yandı ondada bu ugun parası ıle 500 ytl kadar gıttı ama 5 sene once oda kendı hatamdan dolayı silindir kapak contası yandı zaten o gıdınce baya bır masrafıda yanında getırıyor hararet 120 falan gelmıs farkında degıldım acılen denızlıde olmam gerekıyordu ve olamadan arac....... neyse hayırlı aksamlar herkeze

quote:

Evet aynı mantık bende Opel hakkında düşünüyorum , çok eleştiriliyor ama biz hiç sorun yaşamadık... Ne kadar eleştirilsede bir sonraki aracım Opel olabilir diye düşünüyorum bu bağlamda...Çünkü bilidiğin bir araç...

Hocam sana sorum vardı bi topikte ya bir araç var da , hani galerciye uğramış ya biri konu açmış işte orada bi baksana

• bazı insanlar belli markalara sempati duyarlar. o markanın yaptıklarını daima el üstü tutarlar. bazılarıda hem bir markayı desteklerken hemde diğerini kösteklerler. olay bundan ibaret. herkes önüne bakmalı.
  • Michelin de fransız değilmi?? otomobilin en önemli noktası lastiklerin bence en kalitelisini onlar üretiyor...ztn forumda tawsiye edilen lastikler arasında genelde en üstte.....ondanda uzak durulsun o zaman o da bir fransız we otomobilin en önemli noktası.....
  • fransız araçların hepsi kötüdür demiyorlar sadece belli başlı markaların bazı modelleri çok problem yaşıyor bunca madur kişi gazetelere tüketiciyi koruma derneklerine başvuruyor bunlardamı g*tlerinden uyduruyorlarlar

yakın zamanda buraya bi internet sitesinden kopyaladığım bir yazıyı paylaşırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

fransız araçların hepsi kötüdür demiyorlar sadece belli başlı markaların bazı modelleri çok problem yaşıyor bunca madur kişi gazetelere tüketiciyi koruma derneklerine başvuruyor bunlardamı g*tlerinden uyduruyorlarlar

yakın zamanda buraya bi internet sitesinden kopyaladığım bir yazıyı paylaşırım

Sana burda bitaraflarından uyduruyolar diyen oldumu.Sende laflarına dikkat et burda.Biz de biliyoruz belli başlı araçlarda problem olduğunu.Neredeyse hergün konuşuluyo burda.Biz zaten pejonun avukatlığını yapmıyoruz.Elin fransızının aracının avukatlığını yapmak bize mi düşmüş.
  • Fransızdan uzak durcan

Ama sorunun cevabını bulmak zor zaten biz arabanın hiç bir ozelligi olmadıgı için eleştiriyoruz
  • ben fransızların içinde en çok renault'yu sevmiyorum
    nedeni de clio,megane gibi arabalarında ön çamurluğunun plastik olması
    yazın araba sıcakta fazla kalırsa çamurluk yamuşup gidiyor
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 16 Eylül 2006; 20:35:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

ben fransızların içinde en çok renault'yu sevmiyorum

Ne yani demir mi olacaktı?
  • onlar belli bir amaç için esnek biçimde yapılmış ve kesinlikle sıcakta falan genleşmede olmuyor.. Park hasarlarını minimize eden oldukça başarılı tamponlar bence

dikkat edersen Renault un alt markası Dacia da bu tür tamponlar yoktur.. Maliyet nedeniyle sac tampon kullanılmıştır
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 16 Eylül 2006; 20:40:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

quote:

Ne yani demir mi olacaktı?

sac olsa daha iyi olurdu
    hiç olmazsa sıcağı gördüğü zaman kendinden geçmezdi çamurluk
    2 ay önce clio'nun birine yaslanmışlardı
    hemen göçüvermişti çamurluk içine;yine güneşe koydular arabayı
    sıcakta yumuşayınca öyle düzeltmişlerdi plastiği
    yoksa benim arabaya lafım yok
    kullanılan malzemesine lafım var ve bunu da en çok fransız araçlarında görüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 16 Eylül 2006; 20:41:47 >

• Onu bunu bırakın ben en az 10 fransız arabasının arkasında sahiplerinin yazıp arka cama astıkları ;

"Bu arabadan uzak durun "
    "Bu arac bir yılda 22 sorun cıkardı"
    "Bu aracı almayın ben aldım pişmanım"

Tarzı yazıları gordum. Hatta eskiden bir kaç taneside forumda yayınlanmıstı ...
  • Dediğim gibi o tamponlar belli bir teknoloji ürünü tamponlar ve Logan da Solenza da maliyet nedeniyle kullanılmayan tamponlardır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.