Şimdi Ara

Fransız bulldog / French Bulldog nerden bulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
8.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fransız bulldog ırkını arıyorum.Benim şartlarıma göre uygun ırk.PEtshoplarda biraz pahalı , para büyük problem değil sadece onlara para kazandırıp hayvanları mal gibi satmalarına karşıyım.Sahiplendirme yada mama yardımı karşılağında sahip olcabileceğim bu köpeği nereden bulabilirim bilgisi olan var mı ?

• Nerede oturuyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

Nerede oturuyorsun?

İstanbul hocam.
  • Kısırlaştırılmış düşünür müsünüz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahtant

Kısırlaştırılmış düşünür müsünüz?

Erkek ise olabilir , dişi köpek ile yaşamak daha çok sorumluluk ve özen gerektiriyor.
  • insanların köpekleri almak için ırklara baktığını duymak istemiyorum artık. barınaklarda yardıma muhtaç birsürü köpek var. nedir derdiniz anlayamıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borasaglam

insanların köpekleri almak için ırklara baktığını duymak istemiyorum artık. barınaklarda yardıma muhtaç birsürü köpek var. nedir derdiniz anlayamıyorum?

Benim bakabileceğim alan kısıtlı eğer bir çiftliğim yada köy evim olsaydı mutalak o dediğin hayvanlardan alırdım.Evimde bakamayacağım hayvanı alıp tekrar sokağamı atayım.Her ırkın farklı bir özelliği var bana uygun benim ile yaşayabilecek ırk bu..Eğer bahçem , çiftliğim yazlığım olsaydı emin ol ben değil herkezs
    barınaktan hayvan alırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 6 Nisan 2014; 22:38:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eva vozol güvenilir mi?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Slm hala fransız bulldog düşünüyorsanız benimle irtibata geçin lütfen....
  • Lütfen ücretli sahiplenme yapmayın.Ayrıca bana uygun diye bir şeyde ilk defa sizden duyuyorum.Her ırkın farklı özellikleri olabilir ama her hayvanında ayrı karakteri vardır.Sizin aldığınız hayvanın karakteri size uymazsa yine dışarı mı atacaksınız ?

Yedi Kule Hayvan Barınağı na bakabilirsiniz.İletişime geçin lütfen.
  • Sahiblendirme ücretli değildir yer ikahmet değişikliğinden dolayıdır.Erkek tüm eğitimleri mevcuttur....
  • Sizin için bahsetmedim ücret konuşanlar için söyledim.Umarım iyi bir yuva bulursunuz.
  • Köpeklerimden bir tanesi fransız bulldog. Bu nedenle deneyimlerimden yola çıkarak konuyu açan kişinin bahçesiz bir evde belli bir ırk aramasına kızmamak lazım. Evet karakter her köpeğe göre değişir ama bazı ırklarında belli özellikleri var. Fransız , ingiliz bulldog , pug gibi türler apartman hayatı için en ideal ırklardan. Kesinlikle havlamaz (arada havlama isteği oluyor ama haftada 1-2 kere :)) , tüy dökmez ve uysaldır.

Yine bu nedenle kırma olan sahiplendiğim ilk köpeğimden sonra fransız bulldog tercih ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sigma2005

Köpeklerimden bir tanesi fransız bulldog. Bu nedenle deneyimlerimden yola çıkarak konuyu açan kişinin bahçesiz bir evde belli bir ırk aramasına kızmamak lazım. Evet karakter her köpeğe göre değişir ama bazı ırklarında belli özellikleri var. Fransız , ingiliz bulldog , pug gibi türler apartman hayatı için en ideal ırklardan. Kesinlikle havlamaz (arada havlama isteği oluyor ama haftada 1-2 kere :)) , tüy dökmez ve uysaldır.

Yine bu nedenle kırma olan sahiplendiğim ilk köpeğimden sonra fransız bulldog tercih ettim.

Bazi fransizlar goruyorum yapili tosun gibi , bazilari ise ciliz zayif sanirim , pincher gibi onlarinda turleri var sizin ki ince turlerden mi ?

Yapidan kastim kemik yapisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 6 Şubat 2015; 0:40:23 >
  • Arkadaşlar Evde Köpek Bakılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Warriror

Arkadaşlar Evde Köpek Bakılmaz

Bunu neye dayanarak soyluyorsun ??
    Edit: profiline baktim , evde kopek bakmak gunahmis.Katdesim neye dayanarak soyluyorsun ? Ordan burdan duydugunuz sacma bilgilerden mi ?
    -hocam ciplak banyo yapilir mi ?, diye soru sorulan tv kanallarindan mi ?
    Ayrica konu evde kopek bakilir mi degil , Fransiz bulldog.
    Hani cok melegiz , tek gunahimiz evde kopek bakmak.
    Maddi durumun yetse ,1 degil 3 kopek bakarim.
    -sadece 1 konuda haklisin , eve alinip 2 gun sonra atilan kopekler icin gunahtir.

2015. Yılındayız düşünceye bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 6 Şubat 2015; 12:37:35 >
  • Hayvanları gercekten seviyorum su ana kadar balik ordek civciv tavsan muhabbet kusu baktim kedi ve kopekte beslemek isterim fakat kopek evde zor olur zaten oda bahceli bir evde daha rahat edecektir zaten dinimizce kopek evde olmaz istersen arastirabilirsin

• quote:

Hayvanları gercekten seviyorum su ana kadar balik ordek civciv tavsan muhabbet kusu baktim kedi ve kopekte beslemek isterim fakat kopek evde zor olur zaten oda bahceli bir evde daha rahat edecektir zaten dinimizce kopek evde olmaz istersen arastirabilirsin

Eve tıkılmış köpek günahtır , bu evde oldugundan değil , hayvanın özgürlüğü kısıtlandığı için.

• Buyrun Dinleyin

• quote:

Buyrun Dinleyin

Elimde , internet ve internettede kuran var türkçe anlamıyla.
    Herhangi bir hoca benim kaynağım olamaz , yani imam osurduğunda cemaat sıçar hesabı.

kuranı oku , köpekler ile neler var ? İstersen al sana birde yazılı kaynak.
    http://www.kurandakidin.com/2012/03/kopek-beslememiz-dinimizce-haram-midir/

Bu hocanında geçmişi pek iyi değildi sanırım , her nekadar beni ilgilendirmesede...

Malesef uydurma hadisler kulaktan gelme bilgiler ile araştırmadan yoksun kaldık.

Peygamberimizin zamanında , yalancı peygamberler vs olayları çoktu.yani şimdi ben peygamberim desen hastaneye yatırırlar.yüz yıllardır uydurma hadisler , işine gelene göre hadisler vs...sadece köpek için değil.kulaktan kulağa dolma bilgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 8 Şubat 2015; 6:16:30 >

• Buyur
    m.sorusorcevapbul.com
    Evde köpek beslemek caiz midir? - Soru Sor Cevap Bul
    http://m.sorusorcevapbul.com/soru-cevap/fikih/evde-kopek-beslemek-caiz-midir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.