Şimdi Ara

iran kedisi arıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi help21 -- 16 Şubat 2025; 22:49:49 >

• Kediler içgüdüsel olarak zaten tuvalet eğitimlidir.Madem kız arkadaşın o kadar çok seviyor kedileri yavru sokak kedisi alın hem bünyeleri daha dayanıklı olur hemde sokaktan bir yavru kurtarırsınız.. He yok biz nerden bulucaz yavru sokak kedisi diyorsanda en yakın veterinerlere git yavru bir kedi sahiplenmek istiyorum de seve seve verirler.İstanbuldaysan gel bakırköye bizzat kuzenimin kliniğinden verelim bir yavru..İlla cins kedi istiyorsan YİNE veterinere gidin ve sorun HEVESLE cins kedi köpek alıp sorumlulukları zor gelince sokağa bırakan duyarsız insan dolu Türkiye.Naçizane fikrimde GERÇEK hayvanseverseniz ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamsuq
    Kediler içgüdüsel olarak zaten tuvalet eğitimlidir.Madem kız arkadaşın o kadar çok seviyor kedileri yavru sokak kedisi alın hem bünyeleri daha dayanıklı olur hemde sokaktan bir yavru kurtarırsınız.. He yok biz nerden bulucaz yavru sokak kedisi diyorsanda en yakın veterinerlere git yavru bir kedi sahiplenmek istiyorum de seve seve verirler.İstanbuldaysan gel bakırköye bizzat kuzenimin kliniğinden verelim bir yavru..İlla cins kedi istiyorsan YİNE veterinere gidin ve sorun HEVESLE cins kedi köpek alıp sorumlulukları zor gelince sokağa bırakan duyarsız insan dolu Türkiye.Naçizane fikrimde GERÇEK hayvanseverseniz ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz....

Hocam dediklerinize katılıyorum fakat iran kedisi istemesinin nedeni fazla oyuncu olmaması van kedisi almıştık cok hareketliydi ondan dolayı cins kedi istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

Kediler içgüdüsel olarak zaten tuvalet eğitimlidir.Madem kız arkadaşın o kadar çok seviyor kedileri yavru sokak kedisi alın hem bünyeleri daha dayanıklı olur hemde sokaktan bir yavru kurtarırsınız.. He yok biz nerden bulucaz yavru sokak kedisi diyorsanda en yakın veterinerlere git yavru bir kedi sahiplenmek istiyorum de seve seve verirler.İstanbuldaysan gel bakırköye bizzat kuzenimin kliniğinden verelim bir yavru..İlla cins kedi istiyorsan YİNE veterinere gidin ve sorun HEVESLE cins kedi köpek alıp sorumlulukları zor gelince sokağa bırakan duyarsız insan dolu Türkiye.Naçizane fikrimde GERÇEK hayvanseverseniz ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz....

Hocam dediklerinize katılıyorum fakat iran kedisi istemesinin nedeni fazla oyuncu olmaması van kedisi almıştık cok hareketliydi ondan dolayı cins kedi istiyor

Van kediside cins bir kedidir safkan soylardan üretimi gerçekleştirilir.Van kedinizi ne zaman aldınız ve ne oldu? İran kedilerinin bakımıda çok zordur bilginiz varmı hergün tüyleri taranmalı özenle yoksa dolanır ve açılmaz topak topak olur tüyler ve kesmez zorunda kalırsınız.Ben ilk mesajımda fikrimi söyledim halada arkasındayım ama sakin ve bakımıda iran kedilerine göre kolay (hergün taranma ihtiyacı olmayan) bir cins isterseniz SİYAM öneririm .Çok güzel, zeki ,asil ,sakin kedilerdir.

iran kedisi arıyorum ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

Van kediside cins bir kedidir safkan soylardan üretimi gerçekleştirilir.Van kedinizi ne zaman aldınız ve ne oldu? İran kedilerinin bakımıda çok zordur bilginiz varmı hergün tüyleri taranmalı özenle yoksa dolanır ve açılmaz topak topak olur tüyler ve kesmez zorunda kalırsınız.Ben ilk mesajımda fikrimi söyledim halada arkasındayım ama sakin ve bakımıda iran kedilerine göre kolay (hergün taranma ihtiyacı olmayan) bir cins isterseniz SİYAM öneririm .Çok güzel, zeki ,asil ,sakin kedilerdir.

iran kedisi arıyorum ?

Dostum açıkcası ben anlamam sadece araştırırım şimdi sen diyonku sokak kedisi alsam dahamı uysal ve bakimi kolaymı olur bari cinsi olan birsey olsa..van kedisini geri verdik aldığımız yere Birde sizin kuzende varmı siyam bu resimdeki çok güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi help21 -- 8 Ocak 2011; 19:31:32 >

• Kuzende yok şu anda çok güzel sokak kedileride var üstelik daha sevecen ve bakımı kolaydır kolay kolay hastalanmazlar.Gidin bir kliniğe seçin bir sokak kedisi ama heves olcaksa hiç gerek yok hiç almayın daha iyi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.