Şimdi Ara

FRANSIZ OYUNCULARIN BALON OLMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun piyasada birinci sinif takimlarda oymayan fransizlara bakiyorum

cogu balon abartilmis takima yarar vermeyen oyuncular, nasil lobileri var anlamiyorum

benzema, varane, griezman, lenglet, pogba, zouma, sissokko,martial, rabiot...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kadro son Dünya kupası şampiyonu.

• -RAUL kullanıcısına yanıt

evet? ama balonlari cok?

mbappe yi saymadim ve saymadigim bir cok oyunculari oldu, onlar fark yaratti ustelik finalde hirvatistan vardi?

• Varane dışında abartılan futbolcu göremiyorum.

• En büyük balon Griezmann çıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransa'dan çıkan balon tek insan Macron olabilir

• Allah gücü fiziği atletizmi vermiş beyin vermemiş. Çoğu mental anlamda sıkıntılı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Griezmann, abartilmiyor. Messi istemiyor ve mobbing uyguluyor.Amcasindan ve eski menajerine kadar bu durumdan şikayet ettiler.Griezmann, Atletico gibi bir sistem takimindan geldi.Barçanin oyununa adapte olmada zorlandi.Fakat, Griezmanni Fransa-Portekiz maçinda izledim.Sahanin en iyilerinden biriydi.Fransayla hala world class.Pogbaysa, para için Juveyi birakti.Unitedta istediği ortami bulamayinca, kendini saldi.

Varane, abartiliyor.Lenglet, zaten siradan bir stoperdi.Rabiot, iyi bir oyuncu.Fazlasi değil.Benzema, abartilmiyor.Biz, kanatlardan skor katkisi alamiyoruz.Bundan dolayi, Benzema günah keçisi ilan ediliyor.

Mbappe de, abartiliyor. Wernerin 1 üst modeli.Açik alan bulamayinca, yoklari oynuyor.

• Varane listenin bir numarasıdır, zidane kıyağı ile hayatında görmediği yerlere geldi.Lider stoperin yanında sıradan yancı olur ancak.Zamanında nasıl city'e itelemedik hala aklım almıyor, sırf zidane miliyetçiliği yüzünden de militao kenarda bekliyor.Militao düzenli şans verilse varane klubeden kafasını çıkartamaz.Ramos ziyan oldu varane'nin hatalarını toparlayacağım diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluox -- 23 Kasım 2020; 21:26:27 >
  • Griezman Büyük topçudur. Yılladır takip ederim.Barcelona ona uygun değildi.

Benzama da yılladır Madrid’de kimse kötü diyemez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fransanın kendı balon.

bi eyfel kulesı var .

• benzema bence aktif iyi forvetlerden. griezmannda iyi oyuncu bence sociedad ve atm de yaptıkları belli barça uymadı adama. pogba juvede baya iyiydi manu takım olarak çöp olduğu için futbolunun üzerine koyamadı pogbanın manudan acilen ayrılması lazım. sissokko elinden geleni yapan bi oyuncu fiyat performan olarak baktığında ideal bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.