Şimdi Ara

Fransızca bilen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz lütfen ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız arkadasıma fransızca bir not yazman gerekiyor ama fransızca bilmiyorum .ben türkçesini yazsam fransızca bilen arkadaşlar çevirirmisiniz lütfen

"Hayatıma girdiğinden beri hiç aklımdan çıkmıyorsun.Sana baktığımda solmuş bir çiçeği yeniden canlandırıcak olan gülüşünün sıcaklığı,pırıl pırıl olan saçlarının cennet kokan kokusu , dünyanın sekizinci harikası olan ışıltılı gözlerin bir an olsun gözümün önünden gitmiyor "
    arkadaslar lütfen bu cümleyi fransızcaya çevirirseniz coık sevinirim .

• Dö la pasi qua en ta lö bonqua sient la pale este la quanti lö pêr de la fur elise ich bin aizen ich willkommen yesterday estas cos pale dö gyurok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

Dö la pasi qua en ta lö bonqua sient la pale este la quanti lö pêr de la fur elise ich bin aizen ich willkommen yesterday estas cos pale dö gyurok

kardeşim hem fransızca hem almancadan girmişin :D bu yazdıgın benımkıne uyuyor mu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahramandoruk

quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

Dö la pasi qua en ta lö bonqua sient la pale este la quanti lö pêr de la fur elise ich bin aizen ich willkommen yesterday estas cos pale dö gyurok

kardeşim hem fransızca hem almancadan girmişin :D bu yazdıgın benımkıne uyuyor mu ??

yok la kafadan bişiler yazdim :D
  • Depuis que tu est rentrée dans ma vie, je pensse qu'à toi. Quand je te regarde, ton sourir est si chaud qu'il réanimerai une plante morte, l'éclat de ta cheveulure sent comme le parfum du paradis, tes yeux sont digne de la 8ème merveille du monde lorsqu'elle m'éblouisse je n'arrive plus à decrocher mes yeux des tiennes.

Tercümesini yaptım inşallah beğenir :)
    Fransızca yardım istersen buradan daha hızlı yardımcı olabilirimhttp://forum.lifetalya.com/viewtopic.php?f=31&t=168

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifetalya -- 3 Ekim 2013; 13:26:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.