Bildirim
Fransızca kaynak arıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fransız kültür merkezi'nin kütüphanesinde (Taksim'de) bulabilirsin. -
Fransız Kültür Merkezinde kursa gidiyorum ve bize okutulan kitap "Alter Ego". Ama kendi başına yararlı olur mu bilmem. -
Kesinlikle Mauger in kitabını kullanmalısın. Bulabilir misin ama bilemem. -
Bende fransızcaya başlamayı düşünüyorum umarım online olarakta güzel kaynaklar paylaşılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 28 Ocak 2011; 12:18:21 > -
yanlış hatırlamıyosam daylight diye bir kurumun eğitim seti vardı videolu... internette arattır set halinde satılıyor...quote:
Orijinalden alıntı: Augias
Bende fransızcaya başlamayı düşünüyorum umarım online olarakta güzel kaynaklar paylaşılır. -
quote:
Orijinalden alıntı: last_legant
yanlış hatırlamıyosam daylight diye bir kurumun eğitim seti vardı videolu... internette arattır set halinde satılıyor...
almancası var onun bende fransızca sından haberim yok, öyle göz yoruyor kitap alıp çalışmak daha verimli :) -
Elimde olan kitapları özelden yolluyorum arkadaşım. -
Yukarıdaki arkadaşlarla elimdeki Fransızca kitapları paylaştım. İhtiyacı olan PM atabilir.quote:
Orijinalden alıntı: HIM666
Elimde olan kitapları özelden yolluyorum arkadaşım. -
cle, hachette gibi yayınevleri işini görür.quote:
Yukarıdaki arkadaşlarla elimdeki Fransızca kitapları paylaştım. İhtiyacı olan PM atabilir.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: kamyon kepçesi
cle, hachette gibi yayınevleri işini görür.
ama onlar da pahalı ya cle nın bazı kıtaplarını gordum de, bunları ucuza almanın bır yolu var mıdır ? -
Bende istersen cle nin festival serisi ve grammaire (avancé) var. Satılık daquote:
Orijinalden alıntı: romaindurisquote:
Orijinalden alıntı: kamyon kepçesi
cle, hachette gibi yayınevleri işini görür.
ama onlar da pahalı ya cle nın bazı kıtaplarını gordum de, bunları ucuza almanın bır yolu var mıdır ?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 27 Şubat 2011; 12:59:51 >
-
pm atarmısınquote:
Orijinalden alıntı: pelerinli
Bende istersen cle nin festival serisi ve grammaire (avancé) var. Satılık da
Alıntıları Göster
-
Üstüme alındım ve attım PMquote:
Orijinalden alıntı: hyılmaz
pm atarmısın
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 20 Mart 2011; 12:15:06 > -
başlangıç seviyesi arıyorum(pm e cevap atamıyorum da)quote:
Üstüme alındım ve attım PM
Alıntıları Göster -
quote:
Yukarıdaki arkadaşlarla elimdeki Fransızca kitapları paylaştım. İhtiyacı olan PM atabilir.
pm -
Tamam. A1 festival veya gramer olarak ilk iki belirttiğim kitap başlangıç seviyesi.quote:
Orijinalden alıntı: hyılmazquote:
pm
Alıntıları Göster -
link neredequote:
Tamam. A1 festival veya gramer olarak ilk iki belirttiğim kitap başlangıç seviyesi.
Alıntıları Göster -
herkese söylemem frenchpod :)))))))quote:
Orijinalden alıntı: hyılmaz
link nerede
Alıntıları Göster -
http://fransizcavefransa.blogcu.com/VIDEO+TANISMA/quote:
Orijinalden alıntı: musicalite
herkese söylemem frenchpod :)))))))
Alıntıları Göster
linkinden online ulaşılabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X