Şimdi Ara

Fransızların yeni amiral gemisi DS 9 sedan tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haberelectro

508 in kabin daha şekilli bu basit kaldı
    508 Kim köpek ds serilerinin yanında. 3008 Ds7 nin ayakçılığını yapar misal..
  • Bir sedanın olabileceği en güzel form resmen
    Latitude’den sonra bu gerçekten iyi geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araba güzel ama aradığı asalet yok hani tam değil gibi

• Tamam Fransızın ihtilali ama ya Türkün (alabilme) ihtimali

• Çok güzel ama anca bakarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 36.000 Eurodan başlayan fiyatlarla diyor.
    ÇOk merak ediyorum şuan 1 euro 1 tl olsa bizim ülkede kaç bin lira olurdu bu araba?
  • Nihayet C6'nın varisi sahneye çıktı. O vites kolu da PSA'nın alamet-i farikası oldu resmen. Corsa'dan DS9'a kadar tüm modellerde mevcut.

• Yorumlara baktım da otomobilin tasarımını bir tek ben beğenmedim sanırım. Çok fazla çizgi ve krom detay var fazla abartılı geldi. Çizgiler uyumsuz tasarımda ahenk eksik.

• Ds bence marka kimliğini çok iyi oturttu, artık ds im var diyebiliyor insanlar. Bu tasarım da oldukça güzel olmuş, ds4 ü de yenden ayağa kaldırırsa iyi olur.
  • Herkes beğenmiş ancak ben niyeyse beğenemedim. Daha önceki araçlara bakarak diyebilirim ki DS'nin tasarımı çok daha iyi olmalıydı.

• CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    iyimser olarak bizde her halde 100 TL olurdu :D

• İyi güzel de, biz bu konuda Almancıyız aga.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marauders

iyimser olarak bizde her halde 100 TL olurdu :D
    Benim şahsi kanaatim şuan euro kuruna göre ne kadara gelecekse gene aynı fiyata gelirdi. Bizi ülkedeki insanlar alışmış hazıra , kısa yoldan para kazanmaya, hemen çabucak zengin olmaya. Böyle pislik karakteri var ülkede bazı zihniyetlerin. Ucuza bir şey bulmak imkansız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa bi DS aracının ön kısmını beğenmedim. Arabanın iç tasarımı 10numara ona lafım yok ama, dıştan ön taraf resmen 508 ve lexus karması olmuş.

• Ds bambaska bişey her aracıyla.

Ds 3 kullanıcısı olarak söylüyorum

• F sınıfı mı E sınıfı mı ?
  • ön kaputtaki ve arka farların devamında ki krom çok abartı ve gereksiz olmuş.
    gündüz led leri 508 in aynısı olmuş farklı olmalıydı.

onun dışında gayet güzel
  • tasarım hoş şık ama çok lüks bir araç hissiyatı vermiyor passat ile rekabet eder bmw audi mercedese yine rakip olamaz bentleyi hiç demiyorum bile o hepten rakipsiz bentleye bi maybach rakip olur gerisi tırı vırı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.