Şimdi Ara

Fred'in doping testi B numunesi de (+) çıktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe ile oynanan Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçından önce dopingli olduğu öğrenilen Fred, UEFA’nın sadece tavsiye yazısı göndermesi nedeniyle bu maçta forma giymişti.

Fakat Ukrayna basınına bir açıklamada bulunan Shakhtar Donetsk CEO’su Fred’in B numunesinin de pozitif çıktığını söyledi. “Evet haberler doğru. Fred’in B numunesi de pozitif çıktı. Hala UEFA’dan resmi yazı bekliyoruz.”

Dünya Anti-Doping Ajansı’nın Brezilya Futbol Federasyonu’na Fred’in B numunesinin de pozitif çıktığı yönünde bir yazı gönderdiği belirtildi. Yıldız oyuncunun kanında diğer doping maddelerini gizleyen diuretic hlorteazid maddesinin bulunduğu ifade edildi.

Bu gelişmenin ardından Fred'in Fenerbahçe ile oynanacak olan rövanş maçında forma giymesi beklenmiyor. Brezilyalı orta saha son lig maçında da 18 kişilik maç kadrosunda yer almamıştı.

http://spor.haber7.com/fenerbahce/haber/1488691-fenerbahceye-mujde-uefa-kararini-acikladi

• Kardeş biz z ye geldik ne b si

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi an önce sonuçlansa güzel olacak. Hükmen mağlup sayılacaklarını sanmıyorum ama en azından frede ceza verebilirler ki fredin oynamaması da işimize gelir.
  • Fred oynamayacakmis shaktarin ceza almasi icin en az 3 futbolcusunda doping olmasi gerekiyor yani bilegimizin hakkiyla turu almamiz lazim

• şatkar'ın kendi evinde 0-0 rövanşında Fred'i oynatmayacak olması, onlar için epey kötü haber.
    bizim için fark etmez, fred olsa da olmasa da gol yemememiz gerekiyor.
    GG ile Topal sakatlandıkları için rövanş ta olmayacaklar. fakat mireleş ile cezası biten şener saha da olacaklar.
    mireleş mireleş gibi oynarsa şansımız biraz olsun artar diye düşünüyorum.
  • Biz olsak men edilirdik, sen dua et 2. maçta oynamasın
  • Fred oynamayacakmis shaktarin ceza almasi icin en az 3 futbolcusunda doping olmasi gerekiyor yani bilegimizin hakkiyla turu almamiz lazim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

Fred oynamayacakmis shaktarin ceza almasi icin en az 3 futbolcusunda doping olmasi gerekiyor yani bilegimizin hakkiyla turu almamiz lazim

Zaten dediğin olsa Shakhtar men olur. Bizim mevzumuz ilk maçın hükmen olması. UEFA'da hükmen mi değil mi kararı vericek men değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shakhtar hata yapmıştır, bu ligde oynatmayacak belli oldu, eğer lucescu bu işi biliyorsa niye bizim maçta oynadı da ligde oynamadı yasa rövanşta oynamayacak ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz olsak 5 sene uefa'dan men ederlerdi
  • Bazi zekiyeler adamlar salak mi oynatsin diye dalga geciyordu akillarinca, onlara kapak olarak gelsin bu haber

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fred ceza yer büyük ihtimal takıma ceza gelmez ama sizin için önemli olan biran önce kararın açıklanması yoksa ikinci maçta da Fred'i oynatacaklar diye duydum. Oda tuhaf B numunesi de pozitif çıkmış C numunesi diye bişey yok nasıl oynatacaklar anlamadım.
  • Hadi iyisiniz fred yok 2.maç
  • kendi sahamızda kötü oynanan bi futbol (Rakibin daha hazır olması sebebiyle) sonrası haberlerde, Fenerbahçe Fred için UEFA'ya başvurdu haberini okuyunca sinirlenmiştim.. oyunumuzla kapasitemizle yenemiyoruz nelerle uğraşıyoruz diye..

şimdi ise kuralı biliyorum,

UEFA Dopingle Mücadele Yönetmeliği' "12 maddenin 2. fıkrasına göre, bir takımın diskalifiye edilebilmesi için 2'den fazla sporcunun dopingli çıkması gerekir. Bu durumda Fred ceza alsa bile Shakhtar Donetsk'in diskalifiye edilmesi söz konusu değil" dedi.

yine sinirleniyorum.. ne dandik bi kural.. tamam hükmen mağlup olsun demek ağır bi durum.. hem oyuncu hem takım açısından.. ama bu nedir, o zaman en kritik maç.. final, şampiyonluk vesaire.. maçın kilit ismi doping alsın, deli gibi koşsun oynasın, yakalanırsa da 2 sporcu olmadığı için B numunesi de önemli olduğu için ceza almasın.. ne dandik iş..

şimdi Caner doping yapsın o zaman, nolcak rövanş maçı çok önemli.. bi kaç maç (ne kadar veriyorlar bilmiyorum) idare ederiz deriz napalım..

• maçın kilit ismi Caner değil, ama Canerin deli gibi oynadığı zamanları bildiğim için örnekledim. twitter destek #ttdopingalcaner ! (joke)
  • Okuyor kullanıcısına yanıt
    dostum adam bu dopingi fener maçında yapmamış, 1 ay öçnceki copa amerika maçında yapmış. azcık soluklan sakinleş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.