Bu ay kutladı dünya sözde walla ben bişey göremedim fazla gören arkadaşlar söylesinler Bütün dünya dev grubu artık five gibi basit grublardan mı hatırlıyacak? freddie kalksa yerinden walla hepsini biçer döver ile kovalardı :)) Adamların o ahengini bozuyor bu tarz adamlar ama bryan a da yazık john a helal çıkmadı çoğu şaklaban ile aynı sahneye. Freddie seni özlüyoruz walla senin yerine bi de allahın en uyuz yarattığı sesi nereden çıktığı belli olmayan bi adam koymaya kalkarlarsa şaşmıcam.Axel gibi diecem bi konserinde ortak çalışmışlar adam freddie yi anma gecesinde ona özenmiş olacak ki boxer ı ile çıktı :)Yaratıcısına insan saygıda bulunur...
Boşver...
O DA KİM ?
Bende hiç birşey göremedim.
Günay Pamukçu Game-Zone Oyun Editörü
Game is Never Over
Queen in solisti eski aids den ölen efsane desem? 24 kasım da öldü ama bu ay adandı ona rağmen bişey olmadı. Günayın dediği gibi sanırım ama ingilterede mutlaka bir faaliyet olmuştur.Bizim media da çıkmaz gerçi... Sadece 2 defa gördüm bu konu ile iilgili haber zaten...
Boşver...
Büyük ihtimalle.
Günay Pamukçu Game-Zone Oyun Editörü
Game is Never Over
aidsten ölen adamdan ne hayır gelir
:)) Adam kendine göre bir yaşam tarzı benimsemiz onu mu yargılayacaz şimdi. Şunu da unutmamak lazım Freddie yi basın bazı yönlere çekmeye kalktı hep. Onun sonucunda da adam onlara istediğini verdi zaten... Ama onun gibi ses kontrolü yapan kaç insan var?