Şimdi Ara

Free Champ. Tahmin Etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıktan da belli olduğu gibi tahminlerimi söylüyorum bu haftanın beleş championları için:

Karthus
    Leona
    Swain
    Akali
    TF
    Tristina
    Soraka(Nidalee)
    Nunu
    Alistar
    Olaf

Arada orianna da atsalar ne güzel olurdu ama

• Sert bir tekme yersin Van Persie'nin sol ayağından.
  • bence

Skarner
    Olaf
    Swain
    Xin Zhao
    Veigar
    Kayle
    Amumu
    Rumble

Bence boole olacak olmazsada bazıları tutar inşallah
  • Orianna Swain Karthus Nidalee

Birisi olsun yeter.
  • Oyuna başlayalı 4 ay olmuş . Ve daha 1 kez bile Karthus'un free olduğun görmedim . Bu hafta 1 tanesinin Karthus olacağını tahmin ediyorum yani etmek istiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyugur

Oyuna başlayalı 4 ay olmuş . Ve daha 1 kez bile Karthus'un free olduğun görmedim . Bu hafta 1 tanesinin Karthus olacağını tahmin ediyorum yani etmek istiyorum .

Ben gördüm 1 kez oldu hatta 2 kez oldu ve ben oynadıydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyugur

Oyuna başlayalı 4 ay olmuş . Ve daha 1 kez bile Karthus'un free olduğun görmedim . Bu hafta 1 tanesinin Karthus olacağını tahmin ediyorum yani etmek istiyorum .

5 ay önce free idi yanlış hatırlamıyorsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Renekton ve Vladimir gelsin ya. Orianna, Jarvan da olabilir.
  • Son 4 ay içinde en az 1 kere free oldu Karthus diye hatırlıyorum. Karthusun free olduğu haftalar pek zevkli olmuyor. Ama Soraka alarak Karthus'u bitirebilirsiniz. O zevkli oluyor işte
  • Eu ya geceli yaklasik 1 sene oluyor. Karthus bu sure icinde 2 defa free oldu. Ama heveslenmeyin. Karthus beklentilerinizi karsilayacak bie hero degil. Oyle attim ultiyi aldim adami tarzinda degil. Cok keklik gorudum arada bol bol karsiyi feedleyen,ki bunlardan biride benim.
  • Bu hafta Twitch olsa keşke
  • suan toplamda 500 oyun atmısımdır hala oynamadıgım herolar var bunlar twitch olaf gragas tryndamere karma nidalee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muurat_82 -- 22 Ağustos 2011; 12:08:15 >
  • Benim için karthus renekton dan biri olsun yeter
  • Vlad Anivia lazım bana.
  • Skarner banko.
  • Karthus olmasın ya.Oyun sonuna doğru full ap kasınca team fightın ortasında basıyorum ultiyi adamlar direkt kaçıyor ama oynaması biraz zor bir hero.Duvarı tam yerine koyarak bütün tamım arkadaşlarını kurtarabilirsin, ya da rahatça kill alabilirsin.Team fight'ın ortasında ölürse bile işe yarıyor.
    Bende Orianna'yı denemek istiyorum keşke bu hafta Orianna,Ezreal,Vayne,Twitch den biri free olsa.
  • Twitch - Swain - Karthus - Nocturne olsun ya. Özellikle swain olsun!
  • Baştan yanlış Skarner koymamışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Bu hafta Twitch olsa keşke

• Orianna-Skarner-LeBlanc-Ashe-Nunu-Twisted Fate-Phanteon-Xin Zhao-Sion-Malphite veya Shen
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.