Şimdi Ara

free hosta nasıl MAMBO kurabilirim anlatırmısınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mambo cok gelişştirilebilir xoopps hakkında benim hiç bi bilgim yok ama bence mamboyla ugrasırsan güzel seyler ortaya cıkacaktır
  • xoops kurup denedimg üzel bişey fakat çok donuk geldi bana...
  • hımm pijale diyosa vardır bişi bende kurayım bi örnek site verebilir misiniz xopps ile yapılmıs?
  • verdiğiniz biligler için saolun arkadaslar.... iyike dh e rastlantı eseride olsa ugramısım...
  • umarım seni hep görürüz bu site gerceketen cok ii
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReiSeM

hımm pijale diyosa vardır bişi bende kurayım bi örnek site verebilir misiniz xopps ile yapılmıs?

Örnek : http://www.xoops.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arızalı -- 4 Haziran 2005, 16:34:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReiSeM

umarım seni hep görürüz bu site gerceketen cok ii

ben burdayım reis .....
  • MAMBOYU FREEHOSTA NASIL KURABİLİRİM DAHA DOGRUSU KURABİLİRMİYİM ?
  • yok mu yardım edecek birii yaaa :((( bu bir sitem değil yanlıs anlamayoın sadce beklenetilerin boş cıkması ...
  • kakha kanka cok ısrarlısın ama bilimiyorum gercekten bilseydim yardımcı olurdum.. seni anlıyorum sabuırsızzsın ama biras beklicen burda öle hemen cvp gelmio ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaRaZ!T -- 4 Haziran 2005, 19:08:49 >
  • yinede saol parazit ...
  • xoops ile yeterli türkçe bilgiyiwww.turkxoops.com da bulabilirsin. Ayrıca Türkçe kurulum dosyalarını ve Modüllerini de siteye koyduk. Yardımı olur derim. xoops döküman bölümünde resimli xoops kurulumu ve Free hosta nasıl kurulacağı ile ilgili dökümanlarrda yer alıyor.
    xoops u tavsiye ederim. :)
  • walla biz geçen gün hussoloji abimle konuşuyoduk xoops hakkında bi iki örnek verdi çok güzel bir portal sistemi önerilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.