Yok ya usta falan degilim,ortalama oynuyorum.Herkesi eklerim bu gece ya da siz beni ekleyin.Olanlarla oynariz olmadi.
Evet benimde hatırladığım kadarıyla "egoktepe" daha yeni bir clandan ayrılmıştı.
Bende en kısa zamanda yeniden toplanmak istiyorum.Bir kere yaptık çok eğlenceli oldu ama yarında toplanalım istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ZodiacGt5
Evet benimde hatırladığım kadarıyla "egoktepe" daha yeni bir clandan ayrılmıştı.
Bende en kısa zamanda yeniden toplanmak istiyorum.Bir kere yaptık çok eğlenceli oldu ama yarında toplanalım istiyorum.
aynen usta yarın 20 gibi sen ben bide egoktepe girelim kim var kim yok toplarız bi domination yapalım yaw. burdan bilgilendirilelim milleti diyorumda konuya çok giren çıkan yok işte.
Yarın gelirim bende. Bu gece public kasıcam malesef.
Geceye gelen olursa public maçlara beklerim. (:
KoalaX seni, emrahı ve esatcan93'ü ekledim isterseniz bi bakın PS3'ten.
Onay vericem dostum merak etme. PC takılıyorum şimdi. Gece uzun, gece genç. :)
bende yarın geldiğimde kabul ederim akşam inşallah çoğunluk sağlanırda sağlam bi oynarız yine. tek cuma günleri 2-3 e kadar durabiliyorum malesef.
Dün gece PC takıldığımdan dolayı gelemedim. Bu akşama denk gelirsek oynayalım arkadaşlar. Azalan kişi olursa public oyunlara dalalım derim. (:
Beyler haftasonu olmasina ragmen bu aksam arkima gittigimden giremicem;bilginize
aa usta tamda planlamıştık dicem de zaten bizden başka bilen yok bu akşam 4 5 kişi olsak ta yeter heralde .
Affliction, sen toplarmısın?
Eve gidince eklerim herkesi invite atmak için.
Party olayını yaparım sorun değil.
Ben bugün online'ım 1'e kadar umarım en az bi 4 kişi falan olurda tat alırız oyundan.
saat 20 de giricem oyuna şimdi fifadan adam varmı diye bakıyorum grup maçlarını da yapmam gerek az kaldı ama sanmam birinin geliceğini gireriz oynarız. zodiac, affliction ve benden başka kimse gelicek gibi gözükmüyo. o zaman napıcaz?
çok güzeldi arkadaşlar sağolun doya doya oynadık yine aynısının biraz daha kalabalığını haftaya yine tekrarlayalım
bu aralar ben giremedim islerim vardi ama onumuzdeki hafta ici devam edicem bende arkadaslar
tamam pazartesi akşamı yada salı akşamı yaparız o zaman 3 5 kişi olursa
Beyler klani yeni actim ama ortalarda yokum hakilisiniz biraz ozel islerim vardi evde degildim nete bile giremedim kimse kusura bakmasin ama ben yokken herkez kaynasmis oynamaya devam etmis bunlar guzel seyler siz devam edin pazartesinden itibaren maclarimiz tum hiziyla devam edicek yeni eklene arkadaslarida eklicam yarin aksama basligada toparlarim herkezi katilmak istiyenler yazssin onlarida ekliyim ama headset varmi yokmu onuda belirtsin lutfen saygilar
UmbertoGTI ekleyin dehşet oynuorm
Yeni arkadaslarida basliga ekledim fakat yeni arkadaslar yazmamislar head set varmi yokmu diye lutfen herkez yazabilirmi kimde var kimde yok ona gore yanina(h) koyicagim
Evet bütün gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum.Cuma akşamı gerçekten güzeldi .Sık sık böyle toplanalım.