Şimdi Ara

[FREE] NO PAIN NO GAIN MW2 KLANI(Domination sevenler)34 UYE -HER GUN 20:00 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
5.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZodiacGt5

Evet bütün gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum.Cuma akşamı gerçekten güzeldi .Sık sık böyle toplanalım.

evet cuma gayet güzeldi ama bendeki sorun başkasında varmı acaba

arkadaşlar biri bana davetiye attıktan sonra kabul edersem connect dio o ekranda attemp#1 gibi bişi yazıo sonra bulunamadı gibi bişiler diyo şimdiye kadar 3 kişi bana atınca böyle oldu 4 5 kerede adam gibi yapabildik ama hep aynı kişilerin partysine giremiyorum. varmı bi çözüm?

bu günde TURK klanının public team deathmatch e şans eseri denk geldim oynadık baya (onlarda küfür ediyo ) aslında bütün clan toplansak yer kalmaz çünkü bildiğim en çok 18 kişilik oyun var 21 kişilik clan var ama en fazla 8 kişi fln girmiştik ilk toplandığımızda.

• bende headset yok hocam ama yakinda alicam,simdilik yok diye belirtirsiniz
  • Benide ekleyebilirsiniz.Headset mevcut...

Psn: kadir-tr
  • Aha işte benim klanımSırf Domination oynuyorum PSN:dorukeski ben de katılmak isterim.

Dipnot:Headsetim maalesef yok 2 hafta içinde alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 20 Aralık 2009; 21:04:23 >
  • Uzun zamandır clanı takip ediyorum.Headset yeni aldım ve katılmak istiyorum.Pro'yumdur,iyi oynarım her maç en az 6-7 Killstreak yaparım xD

PSN : CyberAxeL
  • quote:

Orijinalden alıntı: MangekyouSharingan

Aha işte benim klanımSırf Domination oynuyorum PSN:dorukeski ben de katılmak isterim.

Dipnot:Headsetim maalesef yok 2 hafta içinde alacağım

bizde genelde domination yapıyoruz yani toplam 2 kere oynadık zaten ama uzun sürdü 2 side headset süper oluyo sakın almaktan vazgeçme

@mrjoqer uzun zaman derken ? kurulalı 1 hafta anca oldu zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir-tr

Benide ekleyebilirsiniz.Headset mevcut...

Psn: kadir-tr

gel kadir abi gel zaten bi kere oynamıştın klanla baya güzeldi o maç. seninde zaten maçları kaçırıcağını sanmıyorum
  • weberas hocam,galiba sensin, beni duydugunu biliyorum C yi koru ordan ayrilma diyen.

evet hocam seni duyuyorum
  • evet abi bendim duydugundan emin olmak istedim:) beyler cok guzel maclar yaptik hepinizi tebrik ederim en sonunda takim oyunu oyniyabildik hafta ici devam edicez herkezi bekliyorum
  • Bu aksam toplaniyormuyuz yine hocam?
  • Oyunu uncharted 2 ile takasladigimdan bir süre oynayamayacagim ama cod4 oynuyorum. Ne yalan soyleyeyim daha rahat geliyor mw2'den :) online sistem daha rahat anında bağlanıyorsunuz serverlar hala full beklerim:)))
  • dün akşam toplandınızmı yaw bilsem gelirdim hergün 20:00 de yazıo ama ben heralde çok ilgi yok sanıyodum burdan toplamaya çalışıyodum bu akşam 8 de girerim beklerim oyunda
  • headset yok okulum nedenisiyle 19:00-22:00 onlineyim

Akbulbul01
  • psn : ebrar87 venide ekleyebilirsiniz arkadaşlar her akşam mutlaka oynarım hatta klan olarak falaln bile kapışabiliriz isterseniz...
  • Cumartesi, Pazar arkadaşlar falan olduğu için evde değildim açamadım sanırım siz oynamışsınız.Bu arada toplanıyorsak online'm bugün
  • bu gün bende varım başka gelicek varsa haberi olsun saat 8 de psn de olucam yeni gelen arkadaşlar sizi eklerim eğer toplanıcaksak biri beni davet ederse bende sizi ederim.
  • Belki gelirim aksam
  • hadi millet nerdesiniz saat 8 oldu???
  • galiba bu akşam yattı yaw herkes turk klanındaydı
  • dun gec saatte girebildim ancak az kisi vardi ama yinede oynadik herkeze tessekur ederim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.