Şimdi Ara

[FREE] NO PAIN NO GAIN MW2 KLANI(Domination sevenler)34 UYE -HER GUN 20:00 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
5.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende tek geç saatlerde giremiyorum okul yüzünden malesef
  • psn : halukcan isteyen ekleyebilir, genelde akşamları ve haftasonları müsaitim.. headsetim yok.alıcaz kısmetse..
  • Arkadaşlar buradan yazıyorsunuz ekle beni iyi oynarım vs. ama nedense PSN de göremiyorum sizi 5-6 kişi bir kesin grup var açarsa onlar açıyor açıkçası daha fazla katılım bekliyoruz tamam size 7/24 online olun demiyorum ama sadece " benide ekle" demekle olmuyor diye düşünüyorum...
  • katılıyorum zaten bendede sorun var zodiacgt5 ve mortal06 bana davet atınca genelde giremiyorum oyuna dün 30 dk uğraştık valla bi kaç kişi daha olsa hem benim girmemde çok sıkıntılı olmaz dün çok oynayamadım ama zaten beni hep karşı takıma attı ondan sinir oldum gerçi yer de yoktu oda var. önceki konulardada belirttiğim gibi hiç iyi oynayamıyorum ama sürekli oynama isteği var yani içimde müsait olduğumda hep 8 den sonra giriyorum bende oyunlara
  • --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AN-KER -- 24 Aralık 2009; 19:08:19 >
  • Arkadaslar kusura bakmayin klani actim ama ben ortalarda yokum bu aralar ozel nedenlerden dolayi aksamlari evde olamiyorum ama hafta sonu olicam tum klani toplicam 18 kisi grand war yapicaz ama lutfen ben yokken zodiak yada emrabahar siz klani toplayinki canli kalsin herkez iyice alisiyor birbirine bu guzel
  • usta işte ben toplayamadığım için başkaları gelsin istiyorum geçen gün denedim mw 2 olan herkese (yaklaşık 8-9 kişi vardı) davet attım ve sanıyorum klandan olanlar kabul etmiştir ama malesef kimse giremedi benim attığım davetlere çoğunluk giremiyo nedenini çözebilmiş değilim. o yüzden ya burdan toplamaya çalışıyorum yada rast gele oyuna girip maç kurulduysa davet atılmasını bekliyorum.
  • Ya Erman yani sana birşey demiyorum sonuçta olabilir herkes hergün online olmak zorunda diye bir kaide yok bir dönem online olamayabilir ama sonuçta diğerlerinede nedenini aöyler diye düşünüyorum.Zaten belirli oalrak online olan kalıplaşmış bir grup var hatta sürekli gördüklerimide söyleyeyim burada; mortal06 ,LilxE07,emrahbahar,Khalejra birde eğer önceden toplanmak için plan yaparsak KoalaX oluyor unuttuğum varsada özür dilerim ilk aklıma gelenleri yazdım.
  • Ps 3'ün gözü bozuk olmasa hergün aktif olucam valla ama yaptıramadım henüz maalesef:(
  • ps3 kaç modeldi abi? benimkide donup donup duruyoda gerçi çok oynamıyorum ben ama sürekli disc war bluray in içinde çıkartmaya üşeniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: black.sunrise

ps3 kaç modeldi abi? benimkide donup donup duruyoda gerçi çok oynamıyorum ben ama sürekli disc war bluray in içinde çıkartmaya üşeniyorum

80 gb kart okuyuculu japon model.Önceden biara okumamazlık yaptı sonradan düzeldi nasıl olduysa idare ettim birsüre ama artık tamamen gitti maalesef.Yaptırmam lazım özledim valla mw2 oynamayı.KoalaX nickli beni arkadan bıçaklayan bir arkadaş var,onunla hesabımı görmem lazım.

• benim makinada 80 gb amerikan (araba tanıtımı gibi oldu) alırken hiç tereddüt etmedim çünkü garantisi burda geçiyo sanıyodum ama sonradan anladım bozulsa bidaha amerikaya yollama şansımda yok o yüzden benimki de gittimi çok cep yakacak ondan hep nazik davranıyorum alete. sen oyuna dön de bi an önce sonra istersen koalaX la 1e1 yap
  • Haklisiniz arkadaslar klan daha yeni acildi bizim baska rakibimizde var bunu aklinizdan cikarmayim konuyu ve klani canli tutalim. ozel sebeplerden dolayi evde olamadim aksamlari 2 haftadir bugunde yokum ne yazikki ama yarin ve pazar herkez toplansin aramiza katilmak istiyende yazssin ekliyim herkezi
  • Bu akşam gelebilirsem geleceğim. Genelde PC'de oluyorum veya Live'da...

Public maç yapın yahu. Arada private iyi gider.
  • Evet bu akşam gelecek varsa yani bende varım , cumartesi ve pazarda tabiki
  • bu gün gelemedim kusura bakmayın müzik çalışması vardı yarın ve pazar oyunda olucam ama.
  • Bu akşam kesin yapalım COD6. Trophy kasmaktan COD6'yı açamıyorum.
  • bu akşam bende varım hiç trophy kasmadığımdan sorunum yok
  • zaten bugun gece gec saatlerde hatta sabaha kadar oynamayi planliyorum
  • 10-11 e kadar durabilirim ben 15 dk sonra oyundayım zaten.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.