Arkadaşlar merhaba pazar günü İspanyaya gidiyorum . BU free shop denen şeyler mağazalar hakkında sizden bilgi istiyorum . Şimdi her havaalanında var bu magazalar. Ben burdan türkiyeden ispanyaya giderken alırsam mı ucuza almış olurum , yoksa ispanyada indiğim havaalanında alırsam mı ucuz almış olurum oksa ordan dönüşte türkiyedekinden alırsam mı bunu anlamadım ? :(
ossi14O
kullanıcısına yanıt
Arkadasim merhabalar,
Ben yaklasik 3 yildir Fransa'da ogrenciyim ve devamli Turkiye'ye ailemin yanina gidip geliyorum ve her defasinda FreeShop'lardan alisveris yapiyorum sana genel olarak bir karsilastirma yaparsam arada ki fiyat farklari o kdr da cok degildir max 5€ oynadigini gordum ben bir keresinde bir Gucci parfum icin. Ama her defasinda bu fiyat farkliligi Fransa'da ki havaalanlarinda daha dusuk yani Fransa'da 3-5 kurus daha ucuz oluyor. Ispanya hakkinda pek fazla bir bilgim yok ama avrupa ulkesi ve yakin oldugu icin seninle bu deneyimimi paylasmak istedim.
Simdiden iyi yolculuklar!
Genelde alkol ucuz oluyor. Yurtdışında da ucuz olduğu için pek bir anlamı yok. Ha yurtdışından dönüşte belli bir litre sınırlaması olduğu için dönüşte uğranılabilir
Madrid havaalanından istediğin kadar alıp valizin içinde geçer Atatürk te..
Sadece o zaman içinde indirime girmiş ürünler daha ucuz olur. Başka bir üründe en fazla 5 Euro oynar
avrupa havalimanlarından çok da kar etmezsin. fiyatları görünce hak vereceksin. alacaklarını şehirde uyguna bul bavula yerleştir :)
quote:
Orijinalden alıntı: rukaplan
avrupa havalimanlarından çok da kar etmezsin. fiyatları görünce hak vereceksin. alacaklarını şehirde uyguna bul bavula yerleştir :)
Çok haklısın kardeşim cidden şehirde daha ucuz ben önce Madriddeydim bir viski aldım 19€ ve bir tekile 13€ sonra Kanarya adalarına gectım Adanın adı Fuerteventura orada kı marketlerde aynı viski 14€aynı tekila 9 €idi biraz üzülmedim değil sonra madrid havalimanında dönerken baktıgımda aynı viskiyi 23€ya ve aynı tekilayı 18€ya gördüm free shopdan hiçbişey almadım iyiki madridden almısım adadan alsam daha ucuz olurmus ama neyse yinede ucuz oldu :D çok teşekkürler yorumlarınız için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme