Şimdi Ara

FREE SHOP - DUTY FREE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba pazar günü İspanyaya gidiyorum . BU free shop denen şeyler mağazalar hakkında sizden bilgi istiyorum . Şimdi her havaalanında var bu magazalar. Ben burdan türkiyeden ispanyaya giderken alırsam mı ucuza almış olurum , yoksa ispanyada indiğim havaalanında alırsam mı ucuz almış olurum oksa ordan dönüşte türkiyedekinden alırsam mı bunu anlamadım ? :(

• ossi14 O kullanıcısına yanıt
    Arkadasim merhabalar,

Ben yaklasik 3 yildir Fransa'da ogrenciyim ve devamli Turkiye'ye ailemin yanina gidip geliyorum ve her defasinda FreeShop'lardan alisveris yapiyorum sana genel olarak bir karsilastirma yaparsam arada ki fiyat farklari o kdr da cok degildir max 5€ oynadigini gordum ben bir keresinde bir Gucci parfum icin. Ama her defasinda bu fiyat farkliligi Fransa'da ki havaalanlarinda daha dusuk yani Fransa'da 3-5 kurus daha ucuz oluyor. Ispanya hakkinda pek fazla bir bilgim yok ama avrupa ulkesi ve yakin oldugu icin seninle bu deneyimimi paylasmak istedim.

Simdiden iyi yolculuklar!
  • Genelde alkol ucuz oluyor. Yurtdışında da ucuz olduğu için pek bir anlamı yok. Ha yurtdışından dönüşte belli bir litre sınırlaması olduğu için dönüşte uğranılabilir
  • Madrid havaalanından istediğin kadar alıp valizin içinde geçer Atatürk te..
  • Sadece o zaman içinde indirime girmiş ürünler daha ucuz olur. Başka bir üründe en fazla 5 Euro oynar
  • avrupa havalimanlarından çok da kar etmezsin. fiyatları görünce hak vereceksin. alacaklarını şehirde uyguna bul bavula yerleştir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rukaplan

avrupa havalimanlarından çok da kar etmezsin. fiyatları görünce hak vereceksin. alacaklarını şehirde uyguna bul bavula yerleştir :)

Çok haklısın kardeşim cidden şehirde daha ucuz ben önce Madriddeydim bir viski aldım 19€ ve bir tekile 13€ sonra Kanarya adalarına gectım Adanın adı Fuerteventura orada kı marketlerde aynı viski 14€aynı tekila 9 €idi biraz üzülmedim değil sonra madrid havalimanında dönerken baktıgımda aynı viskiyi 23€ya ve aynı tekilayı 18€ya gördüm free shopdan hiçbişey almadım iyiki madridden almısım adadan alsam daha ucuz olurmus ama neyse yinede ucuz oldu :D çok teşekkürler yorumlarınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.