Şimdi Ara

Freeagent 1tb vs Samsung Story 1.5 tb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung Story 1.5 tb hdd ile Seagate Freeagent 1 tb hdd arasında kaldım, karar vermekte güçlük çekiyorum.

-Story 1.36 gb kullanılabilir alan sunuyor, Freeagent 930 gb.
    -Freeagent'ın dik durma opsiyonu var, story'nin yok.
    -Freeagent'ın yüklü yazılımları çok gelişmiş, özellikle sync özelliği beni freeagent seçmeye yönlendiriyor.
    -ikisinin de autobackup programı var, düzenli bir şekilde otomatik backup alabiliyorlar.
    -Freeagent'ın açma kapama tuşu yok, story'nin önünde var, ve bunla altındaki ledin de parlaklığı ayarlanabiliyor.
    -Story, Freeagent'dan 20TL daha pahalı

Sync programı çok kullanışlı gözüktü, sırf bu yüzden freeagent seçmeyi düşünüyorum, ama bir yandan da diğer karşılaştırma kriterleri var. Dik durması, fiyat farkı vs. o kadar önemli olmasa da story'nin 400 gb fazla alan sunması büyük bir artı.

Story'i alıp üzerine Freeagent'daki gibi sync fonksiyonunu yerine getiren freeware bir program bulup yüklesem mi diyorum, böyle bir şey mümkün müdür?

Karar vermeme yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elm@ -- 11 Eylül 2009; 5:52:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elm@

Merhaba,

Samsung Story 1.5 tb hdd ile Seagate Freeagent 1 tb hdd arasında kaldım, karar vermekte güçlük çekiyorum.

-Story 1.36 gb kullanılabilir alan sunuyor, Freeagent 930 gb.
    -Freeagent'ın dik durma opsiyonu var, story'nin yok.
    -Freeagent'ın yüklü yazılımları çok gelişmiş, özellikle sync özelliği beni freeagent seçmeye yönlendiriyor.
    -Freeagent'ın açma kapama tuşu yok, story'nin önünde var, ve bunla altındaki ledin de parlaklığı ayarlanabiliyor.
    -Story, Freeagent'dan 20TL daha pahalı

Sync programı çok kullanışlı gözüktü, sırf bu yüzden freeagent seçmeyi düşünüyorum, ama bir yandan da diğer karşılaştırma kriterleri var, dik durması, fiyat farkı vs. o kadar önemli olmasa da story'nin 400 gb fazla alan sunması büyük bir artı.

Story'i alıp üzerine Freeagent'daki gibi sync fonksiyonunu yerine getiren freeware bir program bulup yükleyebilir miyim diye düşünüyorum.

Karar vermeme yardımcı olursanız sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.